Perun 734

bravo kolega , cini mi se da si Peruna magistrirao .
Odlicne grupe , ziv si dokaz da springerica bez problema bije 50 metara , odlicno ;)

Hvala kolege, mogu da potvrdim da Perunu vise odgovaraju express dijabole na vecim daljinama. Do 30m exact(8,44gr) daje iste rezultate ali pocinje da sara na malo vecim daljinama sto su kolege Voja i Sportex vec i dokazali sa hronijem. Jedino sto su express krace pa moram da vodim racuna da ne ispadnu iz cevi kada bravim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takvi rezultati na nocnom gadjanju na toj daljini su odlicni. svaka cast. sve pohvale i za strelca i pusku

Jos jedan izvestaj sa bojnog polja, licni rekord oborio na samom pocetku veceri
5 dijabola na 60m, gadjan obelezeni centar velikog da bi pogagjao mali gong, svaka pogodila. Blag vetric
766737405a7336587de51ec734eee4b1.jpg

Svedok
9160ebf4c1bbe50970a96f317b65974e.jpg

Toliko, odoh da puckam

60 metara. Bravo! Eee da vidiš koliki ja imam gong što mi Skorpio napravio.

Najace je to sto ja ovo na ovoj daljini mogu da izvedem sa Scorpiovim gongovima, sa papirnom metom nikako

Pad i nije toliki koliko bih pretpostavio sa springericom na toj daljini. Svaka cast za umece...

Hvala Kircane, pad bi bio berovatno veci da je puska upucana za neku njoj odgovarajucu daljinu(25-30m)
Ja je upucao na 40m posto je to daljina na kojoj uglavnom gadjam papirne mete i Skorpiove spinere.
Ova puska me sve vise odusevljava, ja sam tu samo da je lepo postavim na dzakove

Ajd da se pohvalim.
Danas i ja kupio Perun u MP Tropic. Imali na stanju samo 734, odem ti ja kao "ajd samo da vidim kako mi lezi", posto sam hteo da cekam dok ne stigne 731...
I toliko mi dobro legao ovaj 734 da nisam mogao da se odvojim. Mozda sam se prevario al videcemo. Sve se nekako uklopilo, puska mi se svidela, supruga kaze "kupi, sta ima da cekas" :D , i jos kad prodavacica dade popust, nisam mogao da izdrzim. Samo da uhvatim neki moment da makar par dijabola izduvam kroz nju. Pritisnuo me posao a i slavlja udarila ovih dana :lol:
I da, za 731 se jos ne zna kad ce stici. Kazu jos mesec-dva nece sigurno.

Hvala kolege. Na prvu lepo izgleda, i fabricka meta je solidna. Jedva cekam da je uposlim i naravno, utiske delim sa vama.

Sretno kolega proka, cestitamo na kupovini
nego ako mozes da mi ponovis sta ti je ono supruga rekla
nisam mozda dobro procitao

@kircan
Rekla je:"Kupi je sada ako si vec nasao, sta ima da cekas.".
Inace, supruga me uvukla u sve ovo, zna da volim oruzje i pratim stvari na tu temu a oduvek sam se zezao po dvoristu sa vp, pa mi kao poklon za 10 godina braka uplati termin u streljani...

Users who are viewing this thread

Back