Prelaz na MK

dimitrijemita said:
ja sam nabavnu čekao oko 5 meseci ;)

Ajme, a kazi mi sad ovako. Odradio sam lekarski i ono vazi mesec dana jel tako? Tj tako su mi rekli.Posto sam ja predao papire za nabavnu odmah sutradan i ako prodje par meseci to nema veze lekarski nebi trebao da bude problem sto je na mesec dana ispisan jel?

bitno da si predao papire za nabavnu u tih mesec dana koliko ti traje lekarsi ;) sad se samo naoružaš strpljenjem i to je to ;) negde dobiješ nabavnu za 1 mesec a negde za 6 meseci ... meni u proseku traje oko 4 meseca ...

Michael said:
Sad mogu, koja je ovo puska ? Jel se zna cena njoj? 😄

To je Weihrauch HW66, cena zavisi najviše od finiša kundaka, od nekih 1000€ pa do 1300-1400€ ,mislim da su ove match u laminatu i orahu najskuplje varijante. Inače koliko sam čitao o njima, puške su laser što se tiče preciznosti.

Michael said:
Jesu ti obilazili komsiluk? 😅
Ja predao 30.09 nema ih jos 😄
Nisu obilazili moj komšiluk, možda zato što dugo imam dozvolu i što je to bilo obnavljanje/produženje duzvole.
Nadam se će i kod tebe sve dobro proći.
Preporučujem ti da utipluješ taj ormar i da na miru sačekaš gospodu organe.
U međuvremenu, raspali neki roštilj, o'ladi pivo i pozovi komšije na frendšip :lol:
Pozdrav.

bojan.ks said:
Michael said:
Jesu ti obilazili komsiluk? 😅
Ja predao 30.09 nema ih jos 😄
Nisu obilazili moj komšiluk, možda zato što dugo imam dozvolu i što je to bilo obnavljanje/produženje duzvole.
Nadam se će i kod tebe sve dobro proći.
Preporučujem ti da utipluješ taj ormar i da na miru sačekaš gospodu organe.
U međuvremenu, raspali neki roštilj, o'ladi pivo i pozovi komšije na frendšip :lol:
Pozdrav.

Hvala na savetu, a ovo za komsije pametna ideja 😂

Pa normalno... Danas covek svuda mora da se bavi politikom... U kuci sa zenom, sa komsijama, na poslu sa kolegama...

Tacno mesec dana je proslo od kako sam podneo zahtev za nabavnu, kolege policajci su obavili terensku proveru i dobio sam pozitivnu ocenu. Sad sledi komisija i ako i to prodje idemo onda po pusku 😄

Malo je zastarela tema
Proslo je dve godine kako imam mk pusku, sad sam podneo zahtev za jos jednu. Procedura je mnogo jednostavnija nego prvi put i mnogo je lakse dobiti

Users who are viewing this thread

Back