Aleksandar Dević
Well-known member
“Tada ustade (@SrpcheTheGreat), zapreti vetru i reče moru: 'Utišaj se, utišaj se!' I vjetar utihnu i nasta velika tišina.“
Marko 4:39
Marko 4:39
Nisi pogrešio/la.Imam neobičan osećaj da je ovaj forum upao u neku čudnu zlu dimenziju...a možda i ceo svet...
View attachment 21332
Zimus sam vozio jednu bakutu od ~85 godina i u razgovoru kažem:"Svakakvog cveća u božijoj bašti".Kaže meni bakuta :"Ne kaže se tako nego,svakakve marve u božijem toru".
Vidiš koliko su Kinezi dobri da su čak i sami sebe počeli da kopiraju.Uzdravlje![]()
Bas tako , toliko se uziveli da ni sami neznaju sta da kopiraju vise ...Vidiš koliko su Kinezi dobri da su čak i sami sebe počeli da kopiraju.![]()
Samo cekam da krenemo da uvozimo svinjetinu i suvu slaninu iz kine, a kako napreduju i Njegoski prsut ce da stampaju
![]()
Samo cekam da krenemo da uvozimo svinjetinu i suvu slaninu iz kine, a kako napreduju i Njegoski prsut ce da stampaju
![]()

Ja sam gamer on-line igre preko 20 god. Inace bio sam i co leader 15 god. tako da te potpuno razumem... samo za razliku od ovog foruma ja sam organizovao oko 50 ljudi svakodnevno za desavanja i farm. Znam da me vecina ovde nece razumeti ali forum je 10 % od gaming organizacije. I onda sam lepo nasao zamenu i dalje sam samo igrac i podrskaI .. forum je u najvećem broju slučajeva privatan.
1. Vlasnik uređuje politiku foruma
2. Postani vlasnik pa uređuj do mile volje
3. Budeš tu dok imaš interesa ili volje..
Ja sam suviše mator da počinjem iz početka, ali i suviše mator da budem bilo gde gde mi se ne dopada.
Život mi zbog toga nije nimalo jednostavniji..
Sent from my SM-S911B using Tapatalk