night shadow
Member
Kolega @_Ra Vas snimak se ne moze bas nazvati dokumentovanim rezultatima jer nije snimljen kroz sideshot gde mozemo videti kako su te grupe napravljene vec je snimak mete do koje ste dosetali i snimili je sa navedenom grupom. 
_Ra said:skorpio said:Znaci za sada ne smes ili nesto nisam razumeo![]()
covece nerealan si,kral moze bolje al je neregulisan pa dobije i neki flaer,nek se nadje neko da istjunira krala posto ti ne znas i da ga regulise pa cemo na crtu,nikakav problem,nmg da shvatim san tvoje decije ludosti da poredis neobuzdanu pusku sa tjuniranom,nebuloza,da je sposoban kral jeste bar u mom slucaju,ja sam to i dokumentovao,daj mi video nekog artemisa na 75m da je sastavio 6-7 ili cak i 8 komada u istu rupu ako negde takav postoji,moj kral je to uradio i to sam dokumentovao,aj dokumentuj ti video snimkom na 75m po vetru ili nek budu idealni uslovi da artemis to uradi
night shadow said:Kolega @_Ra Vas snimak se ne moze bas nazvati dokumentovanim rezultatima jer nije snimljen kroz sideshot gde mozemo videti kako su te grupe napravljene vec je snimak mete do koje ste dosetali i snimili je sa navedenom grupom.![]()
kod bigmaxa snaga konstantno pada,kao da se puca iz dva plenuma, jednostavno nema kao kod drugih neregulisanih da pada pa da se dize pritisak,konstantno opada,moze da ispali 10-15 komada al je u nekim zrnima bas bas velika razlika pa se dobije i neki flaer,on 2 zrna nema konstantna,non stop opada snaga,znaci samo ide na dole,neki put vise neki put manje,onu grupu sto sam objavio je pravio sa pocetnom brzinom od oko 270 m/s i konstantno je padala,pucao sam sa bocom maltene ako ne i bukvalno u zutom polju na manometru 110 bara pa na dole je bila boca i zrno 2.2 gramasash said:_Ra said:skorpio said:Znaci za sada ne smes ili nesto nisam razumeo![]()
covece nerealan si,kral moze bolje al je neregulisan pa dobije i neki flaer,nek se nadje neko da istjunira krala posto ti ne znas i da ga regulise pa cemo na crtu,nikakav problem,nmg da shvatim san tvoje decije ludosti da poredis neobuzdanu pusku sa tjuniranom,nebuloza,da je sposoban kral jeste bar u mom slucaju,ja sam to i dokumentovao,daj mi video nekog artemisa na 75m da je sastavio 6-7 ili cak i 8 komada u istu rupu ako negde takav postoji,moj kral je to uradio i to sam dokumentovao,aj dokumentuj ti video snimkom na 75m po vetru ili nek budu idealni uslovi da artemis to uradi
Nikolaj, alijas Rusbear, pucua sa neregulisanom puškom, i sam si rekao, nađeš swet spot i rešeno. Imaćeš 15ak dobrih pucanja i opet refilll .
Moj Hatsan Airmax je takođe bio neregulisanom i nije imao veliki SD i mogao je od 130 do 155 bara lepo da grupiše kao i da je regulisan.
Znači hroni, papir i olovku u ruke i polako pucaj i piši i rešićeš enigmu dok ne nađeš nekog da ga obuzda i reguliše.
Jednostavno.
goxy said:Daj bre Ra da se okupimo i pojedemo taj burek za doručak i ispraznimo onaj majstorski kotlić, pa makar i koštalo nekog 200eur. Šalu na stranu, ali iz ove zezancije ispade da je Sebić voljan da nas ugosti na strelištu i Mane da nam spremi gulaš. Lep gest i trebalo bi ga iskoristiti. Možda nešto i naučimo. Ako ništa kako se sprema gulaš :lol:
bice pucanja nadam se ,a za takmicenje cekaj da Voja nadje resenje ako se moze naci za bigmaxa,da mogu 30 konstantih hitaca da ispalim sa tom puskom ja bih bio zadovoljan,i da mogu da je stelujem kad je za slug a kad za dijabolu,inace se se do sad bolje pokazao sa dijabolom jer pucam na niskim pritiscima,jedva cekam da se nadje neko i da se smiluje prodati mi optiku za iole dobro gadjanje jer sam video koliko znaci i da odem probati i slagove na 100m za pocetakskorpio said:Nisam ja poceo druze , cini mi se da se neko drugi bavio preskakivanjem , pozvan si da stanes na crtu 20 do 30 % jeftinijoj pusci i ne smes .
Pa dobro ja mislim da si ti jedan dobar lik i svakako cemo nekada otpucati neku metu zajedno bila opklada ili ne ...
Voljan naravno, samo da proverim sa gazdama koji vikend bi mogli da napravimo druženje i javljam.goxy said:Daj bre Ra da se okupimo i pojedemo taj burek za doručak i ispraznimo onaj majstorski kotlić, pa makar i koštalo nekog 200eur. Šalu na stranu, ali iz ove zezancije ispade da je Sebić voljan da nas ugosti na strelištu i Mane da nam spremi gulaš. Lep gest i trebalo bi ga iskoristiti. Možda nešto i naučimo. Ako ništa kako se sprema gulaš![]()
Ako se predomislite, rešićemo i to. 
SandroNS said:Ako smem da dodam, flajeri nešto nemaju veze sa nemanjem regulatora, "bell curve" ili po naški nešto kao kriva pada brzine je već drugi par opanaka.
Sebic said:Do 50 m možemo da stavimo mete na svaki metar, sve zavisno od mogućnosti Olimpijaca.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
_Ra said:SandroNS said:Ako smem da dodam, flajeri nešto nemaju veze sa nemanjem regulatora, "bell curve" ili po naški nešto kao kriva pada brzine je već drugi par opanaka.
kod tog pada brzine sam primetio da nije obavezno da i zrno ide nize nego da ode u stranu ili gore,el gresim?