Gospodin Darko Božić je od danas pokrenuo novu facebook grupu "Balkan Airguns" koja će se navodno baviti isključivo i samo vazdušnim oružijem. :roll:
Ovako na prvu loptu, moram da podelim sa vama dve stvari koje mi se nisu svidele, a to su zapravo tri!
Btw: Odmah na početku da kažem da sam g.Darka upoznao uživo i za to kratko vreme stekao utisak da se radi o zaista jednoj kulturnoj i kvalitetnoj osobi koja poštuje sagovornika i ume da sasluša, ali to nema veze sad sa ovim što ću napisati. Tako da idemo redom:
Prvo:
Grupa se isključivo bavi vazdušnim oružijem kako je naveo u predstavljanju i sam Darko, a pojedini već spamuju grupu sa objavama vatrenog oružija... :roll:
Drugo:
U grupi je primetan popriličan broj objava niskobudžetnih pušaka, verovatno s gasnim klipovima, gde ih ljudi hvale do nebesa, a koji su modeli gle čuda "slučajno" do bola izreklamirani na DumDum kanalu... :roll:
Treće:
Ovo treće, mada nije zadnje, dok pišem sve mi se više nameću stavke, al' nek bude za sad samo tri...
Dakle, treće:
Grupa je aktivna tek jedan dan i ne mogu da se otmem utisku da je ustvari javno reklamno glasilo pojedinih prodavaca favorizovanih od strane DumDum kanala i gospodina Darka. Voleo bih da grešim, ali mislim da ne grešim, a ko malo prati prilike u air guns svetu neće mu biti teško ni da shvati koji su to prodavci u pitanju... :roll:
Zaista mi je žao što sam ovo morao da napišem, jer iskreno mislio sam kada je g.Darko pre nedelju dana najavio da pokreće novu grupu, da će se baviti isključivo vazdušnim oružijem, a ne perfidno plasiranje jeftinih plastičnih pušaka i promocija gasnih klipova, a sve pod maskom navodno "ljubitelja" vazdušnog oružija, kojima je izgleda samo najvažnije koliko debelu dasku probijaju njihove puške... :roll:
Zaključak:
Tako da, drage moje kolege, obraćam se ovim mlađim, neiskusnijim, budite pažljivi i dobro filtrirajte informacije kada tražite odgovore na vaša pitanja i dileme u vezi vazdušnog oružija!
Jednom rečju, pazite koga pitate, šta kupujete i u šta ulažete svoj novac!
Ne dajte da vas izmanipulišu nerelevantnim informacijama ljudi kojima je samo u interesu finansijski momenat i koriste vašu ljubav prema vazdušnom oružiju.
U tome vas najviše može zaštiti i najviše vam može pomoći da dođete do pravih i objektivnih informacija "airguns-srbija" forum.
Po mom skromnom mišljenju, ovaj forum je riznica znanja sa dobrim i kvalitetnim članovima, istinskim ljubiteljima vazdušnog oružija i dobrim načinom moderiranja i vođenja ovog foruma.
Zaista mi je čast i zadovoljstvo što sam deo ovog foruma i što imam priliku da pomognem i podelim svoje skromno iskustvo sa svima vama, a naravno i mnogo mnogo toga dobrog i korisnog naučim.
Ne znam ni sam zašto sam imao potrebu ovo da napišem, znam samo da ne može da škodi, a ako ne škodi vrlo je moguće da će nekome i da koristi...
Zato pozdrav i svako dobro vam želi kolega @Glock17, ostanite zdravi i čuvajte se korone...