skorpio
Well-known member
Goxi potpuno je tacno da je puska nepoznata ispod makar 3 hiljade dijabola , definitivno kral bigmax i artemis m 16 nisu puske za poredjenje , artemis je veoma precizna regulisana puska koja nije pravljena za snagu ali snage ima dovoljno i previse za svoju namenu dok je bigmax po meni preteska i preglomazna puska i izvorno je napravljena za korisnike u cijim je drzavama lov dozvoljen medjutim i za tu namenu je veoma teska 4.2 kg bez optike i od artemisa je teza 1.2 kg sto je ogromna razlika .
Sto se tice preciznisti karala treba otpucati grupu od 30ak komada u istu metu i sve ce se samo kazati , voleo bih da vidim sliku takve grupe a jos vise voleo bi uzivo porediti preciznost , nadam se( u stvari siguran sam ) da ce doci vreme za to. Snaga bez kontrole je kontraproduktivna .
Sto se tice preciznisti karala treba otpucati grupu od 30ak komada u istu metu i sve ce se samo kazati , voleo bih da vidim sliku takve grupe a jos vise voleo bi uzivo porediti preciznost , nadam se( u stvari siguran sam ) da ce doci vreme za to. Snaga bez kontrole je kontraproduktivna .