Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Goxi druze ala si ti skroman , svaki put u 30 mm , ja sam zivi svedok a i jos nekoliko kolega da ti mozes u 20 mm na 50 metara svaki put spakovati 15ak dijabola .

Eee sad nećemo da preterujemo, nije svaki put. I ćorava koka zna da ubode po koje zrno. Često nije bilo nekog vetra kada smo se okupljali. Meni je bitno da mi uživamo i da se zezamo.

:D što se mene tiče može.
Samo i ti si mi kao francuska sobarica.

_Ra said:
Glock17 said:
_Ra said:
ne bih znao,luk je mnogo jaca naprava od bilo koje vazdusne pa ga ne koristim za ovakve stvari vec iskljucivo za metu

Koji sad luk? :shock: Ko je uopšte pomenuo luk?
Ja nisam...A kad smo već kod luka, zaista bi bilo suludo odapinjati luk i strelu u biber crep! :lol:
ja sam pomenuo luk koji je dosta ozbiljnija sprava sto se snage tice u odnosu na pcp,pa je ne koristim u crep svrhe,gore je koleka @goxy onim snimkom aludirao na to vrv da ja gadjam biber crep bigmaxom,ali mi sumadinci imamo drugaciji akcenat,a ako je ispratio snimak o side shotu tu je mogao cuti kako zvuci moj glas,a ako je i iole bacio pogled na moju temu bigmax x mogao je da vidi i da moj bigmax izgleda dosta drugacije od ovog iz snimka

..aha..dobro... ;)

https://rs.sputniknews.com/vesti/202102051124551523-nepoznata-osoba-pucala-iz-vazdusne-puske-na-djake-u-skolskom-dvoristu-u-beogradu/

Zar opet neka glupost od strane neke poremecene osobe. Zbog ovakvih slucajeva smo mi savesni i odgovorni vlasnici vazdusnog oruzja na crnoj listi.

night shadow said:
Zar opet neka glupost od strane neke poremecene osobe. Zbog ovakvih slucajeva smo mi savesni i odgovorni vlasnici vazdusnog oruzja na crnoj listi.

uvesti prijavu i za d kategoriju i nece biti problema,to rade deca kojoj nazalost ne odgovornost roditelja i edukacija nedostaju pre samog pristupa bilo kakvom oruzju

Neće zbog toga uvesti prijavu za D, ali svakako, ovo je strašno. Taj, koji je pucao na decu(u dete), je već problem društvu. Simptomi su prva naznaka za bolest. Sutradan, takav će sigurno imati velikih problema sa zakonom.

_Ra said:
uvesti prijavu i za d kategoriju i nece biti problema,to rade deca kojoj nazalost ne odgovornost roditelja i edukacija nedostaju pre samog pristupa bilo kakvom oruzju

Nemoj misliti da ako je puška u "D" kategriji da nije registrovana u policiji. Naravno da je registrovana, samo što je nisi ti lično registrovao kao u slučaju "C" kategorije i nisi platio taksu od 1600rsd, nego je to umesto tebe učinio prodavac... ;)

Glock17 said:
_Ra said:

Nemoj misliti da ako je puška u "D" kategriji da nije registrovana u policiji. Naravno da je registrovana, samo što je nisi ti lično registrovao kao u slučaju "C" kategorije i nisi platio taksu od 1600rsd, nego je to umesto tebe učinio prodavac... ;)
sve to stoji samo kazem da niko normalan sa prijavljenim oruzjem ne bi to uradio,ovo rade deca koja misle da poseduju ne prijavljenu pusku i koja nisu edukovana za koriscenje istog,ne bih reko ni da je bolest to kod dece,nisu upuceni,onaj ko mu je kupio pusku trebao je i da mu objasni sta mu je kupio

Ima svakakvih debila , a kada navataju majmuncinu zalice se na prekomernu silu , ne bi da bidem vulgaran ali sve mu po spisku .
Voleo bi ga za sparing partnera makar 3 minuta u oktagonu ili ringu ...

skorpio said:
Ima svakakvih debila , a kada navataju majmuncinu zalice se na prekomernu silu , ne bi da bidem vulgaran ali sve mu po spisku .
Voleo bi ga za sparing partnera makar 3 minuta u oktagonu ili ringu ...

kolega verujem da je u pitanju dete koje nije ni svesno sta je uradilo....

Ne mislim da je dete , kao sto dete nije bio ni omaj u Novom Sadu sto je pucao u ptolaznike ...

skorpio said:
Ne mislim da je dete , kao sto dete nije bio ni omaj u Novom Sadu sto je pucao u ptolaznike ...

naci ce ga nadam se brzo,al ne shvatam da neko odrastao moze da bude toliko poremecen da gadja decu po skoli

bio sam siguran da je dete,zato ti i napisah.... jng opet kazem ono nije ni svesno sta je uradilo,a za to je kriv onaj koji mu je tu pusku i dao bez edukacije

Priča ima dve strane, pitanje je da li je siledžija sileđoja ili je žrtva siledžija pa je zato i došlo do situacije.?
Ne opravdavam, daleko bilo, ali deca više nisu deca kao nekada što su bila....

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back