_Ra said:ja sam pomenuo luk koji je dosta ozbiljnija sprava sto se snage tice u odnosu na pcp,pa je ne koristim u crep svrhe,gore je koleka @goxy onim snimkom aludirao na to vrv da ja gadjam biber crep bigmaxom,ali mi sumadinci imamo drugaciji akcenat,a ako je ispratio snimak o side shotu tu je mogao cuti kako zvuci moj glas,a ako je i iole bacio pogled na moju temu bigmax x mogao je da vidi i da moj bigmax izgleda dosta drugacije od ovog iz snimkaGlock17 said:_Ra said:ne bih znao,luk je mnogo jaca naprava od bilo koje vazdusne pa ga ne koristim za ovakve stvari vec iskljucivo za metu
Koji sad luk? :shock: Ko je uopšte pomenuo luk?
Ja nisam...A kad smo već kod luka, zaista bi bilo suludo odapinjati luk i strelu u biber crep! :lol:
night shadow said:Zar opet neka glupost od strane neke poremecene osobe. Zbog ovakvih slucajeva smo mi savesni i odgovorni vlasnici vazdusnog oruzja na crnoj listi.
_Ra said:uvesti prijavu i za d kategoriju i nece biti problema,to rade deca kojoj nazalost ne odgovornost roditelja i edukacija nedostaju pre samog pristupa bilo kakvom oruzju
sve to stoji samo kazem da niko normalan sa prijavljenim oruzjem ne bi to uradio,ovo rade deca koja misle da poseduju ne prijavljenu pusku i koja nisu edukovana za koriscenje istog,ne bih reko ni da je bolest to kod dece,nisu upuceni,onaj ko mu je kupio pusku trebao je i da mu objasni sta mu je kupioGlock17 said:_Ra said:uvesti prijavu i za d kategoriju i nece biti problema,to rade deca kojoj nazalost ne odgovornost roditelja i edukacija nedostaju pre samog pristupa bilo kakvom oruzju
Nemoj misliti da ako je puška u "D" kategriji da nije registrovana u policiji. Naravno da je registrovana, samo što je nisi ti lično registrovao kao u slučaju "C" kategorije i nisi platio taksu od 1600rsd, nego je to umesto tebe učinio prodavac...![]()
skorpio said:Ima svakakvih debila , a kada navataju majmuncinu zalice se na prekomernu silu , ne bi da bidem vulgaran ali sve mu po spisku .
Voleo bi ga za sparing partnera makar 3 minuta u oktagonu ili ringu ...
skorpio said:Ne mislim da je dete , kao sto dete nije bio ni omaj u Novom Sadu sto je pucao u ptolaznike ...
skorpio said:Batina je iz raja izasla ...