Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Skorpio dodješ mi tepsiju bureka i pola-pola.
A i voleo bih da onu našu drugu opkladu odradimo istog dana, ako kolega Ra prihvati opkladu. Tog dana će biti bureka i pića u izobilju ko god da dobije opkladu tj. pobedi :D

goxy said:
Skorpio dodješ mi tepsiju bureka i pola-pola.
A i voleo bih da onu našu drugu opkladu odradimo istog dana, ako kolega Ra prihvati opkladu. Tog dana će biti bureka i pića u izobilju ko god da dobije opkladu tj. pobedi :D
Cekaj za prvu jos ne znamo :lol:

Dogovorili smo se.
Ako bude bilo problema za strelište, računajte na moju pomoć. Za duel rešavam sa klubom da bude besplatno.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Veliki Štrump sve rešava, mali štrumfovi da štrumfuju 😁
👏👏👏
Bravo Sebiću!
To će biti štogod!!

Ako bude potrebe za prevođenjem tokom streaminga tu sam. Zašto ne izaći van granica.
Ps obavezni su antifoni zbog buke

Sebic said:
Evo ja se prijavljujem da kuvam gulaš. :)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
E nemoj mi uzimaš leba iz usta, znaš da sam ja glavni kotlićar za gulaš

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

Ко год да кува, или Себић или Мане, ја се пријављујем за гулаш. :lol: :lol: :lol:

Joca said:
Jel vam treba spoter? Za skromnu nadoknadu tražim samo tepsiju bureka...

Evo bata @Joca i ja ćemo da budemo Spotting Scopes Spoteri, da se postaramo da sve bude regulare... :D

Znam da sam novi, ali bi se pohvalio i ja olimpijadom. Ovo je istinita priča. Davne 87 ili 88 godine u Vinkovcima je bilo takmičenje u pecanju na Bosutu. Teleskopima. Ja sam imao teleskop i gliste iz vrta. Bilo je takmičara iz cijele Juge. Prvi put sam tada vidio da hrane ribe vanilijama i aromama. Ja sam imao sedvič. I one vrtne gliste. Nije mi padalo na pamet da hranim ribe sendvičem. Pojeo sam ga. Na kraju takmičenja sam bio drugi. Napravio se fiš na Diljevom stadionu i sportske igre za sve sudionike. Prijavio sam se za gađanje zračnom puškom. Bilo je cca 20 kandidata. Tada sam bio član streljačkog kluba u Vk. Natamburo sam sve. Pa čak i svog trenera pecaroškog kluba šrd Priroda. Dobio sam meredov, strune, udica, rusku rolnu i plovaka. I naravno priznanje da sam osvojio streljačku olimpijadu na takmičenju u pecanju babuške na plovak. Trebao sam ići na Dunav na državno nakon toga 3 dana. Nisu me pustili roditelji jer sam imao 6 jedinica u školi. Eto, život piše drame.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back