Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Kasnim malo u raspravu, ali moram i ja da se ukljucim. I ja sam jednom kao mali bio sampion olimpijade u streljastvu u svojoj ulici, samo da se zna. :cool:

E pa ajd kad smo krenuli , ja sam imao rezultate u tae kwon do , i to 87 , 88 i 89 , prvak Zagreba , prvak Hrvatske i drugi u Sfrj , sve u borbama.
Tae kwon do klub Dubrava iz Zagreba .A 90ih u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj sam imao rezultate u sotokan i ful kontaktu ...

Sebic said:
A i red bi bio da se okupimo, kreće lepo vreme uskoro.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

E ovo je najbolji text napisan poslednjih 6 meseci :D
Apsolutno se slazem , a verujem i ostali .
Dace Bog i sreca junacka.

skorpio said:
E pa ajd kad smo krenuli , ja sam imao rezultate u tae kwon do , i to 87 , 88 i 89 , prvak Zagreba , prvak Hrvatske i drugi u Sfrj , sve u borbama.
Tae kwon do klub Dubrava iz Zagreba .A 90ih u Republici Srpskoj Krajini i Republici Srpskoj sam imao rezultate u sotokan i ful kontaktu ...

Svaka čast! Ja sam bio prvak u dobijanju batina u školi. Imam i diplomu :)

:) Al ste se raspucali dok sam ja pokušavao da ubodem neku smislenu metu na 10 metara iz stojećeg stava.Nisam uspeo :(
Al sam se bar zabavio i sam sebi smejao....
Molio bih organizatora zabave da ima u vidu vizualni efekat
20210319_125429_copy_1200x1600.jpg
Majstor sam za cepanje drva,dobro ložim vatru...višedecenijsko iskustvo
:lol:
P.S.
Nisam učestvovao na olimpijadi

@glale Sviđa mi se ovaj vizuelni efekat, par dana pre skupa organizujemo video call sa @Mane kouč da prođemo još jednom kroz pripremu gulaša ipak je to Airguns Srbija Olimpijada da ne zajebemo nešto.

Uff ja ovde nemam šta da tražim onda. Sve šampion do šampiona :lol:

glale said:
:) Al ste se raspucali dok sam ja pokušavao da ubodem neku smislenu metu na 10 metara iz stojećeg stava.Nisam uspeo :(
Al sam se bar zabavio i sam sebi smejao....
Molio bih organizatora zabave da ima u vidu vizualni efekat

Majstor sam za cepanje drva,dobro ložim vatru...višedecenijsko iskustvo
:lol:
P.S.
Nisam učestvovao na olimpijadi

Čak sam ja ovde osetio da nešto miriše :)
Nego, kakve su ovo novine @G-lock?
Ekran-21.03.23-19.10.08.00.png
Zabranjeni su komentari.

Mene je njegova svetost Lalović pomešala sa Glockom :lol:
Kao pravi autokrata je zaključao komentare. Ja sam ispoštovao molbu dotičnog gospodina i neću biti u mogućnosti da pratim iskrice mudrosti na toj FB grupi. Nažalost tamo nema kvaliteta i radi se samo na kvantitetu i svaki dobronamerni pokušaj da se ljudi edukuju po pitanju ovog našeg hobija doživljava se maliciozno. Ja bih zamolio da se više ne podsmevamo komentarima i mnogobrojnim glupostima koje tamo možete da pročitate. Jednistavno to nije na nivou ovog foruma, a i nas samih.

skorpio said:
Ako na mene mislis nisam krala pominjao , niti imam ista protiv te puske a svakako sam spreman da koliko sutra ja i ti sa publikom pucamo na 50 i 75 metara naravno u smesnih 200 evrica ako smes ...
Svako sa svojom puskom ...

ako smem???? kolega ti si jedan od prvih koji mi je davao savete oko pusaka u pcp svetu,da si gazio po kralu jesi,uz duzno postovanje sa tvojim vecim iskustvom u ovom sportu,mogu reci samo da kad se nadje neko u Srbiji ko zna da istjunira krala,stvarno je besmisleno da se poredi sa Artemisom m16 ne u 200 nego u 1200 ;)

skorpio said:
Znaci za sada ne smes ili nesto nisam razumeo 😎

covece nerealan si,kral moze bolje al je neregulisan pa dobije i neki flaer,nek se nadje neko da istjunira krala posto ti ne znas i da ga regulise pa cemo na crtu,nikakav problem,nmg da shvatim san tvoje decije ludosti da poredis neobuzdanu pusku sa tjuniranom,nebuloza,da je sposoban kral jeste bar u mom slucaju,ja sam to i dokumentovao,daj mi video nekog artemisa na 75m da je sastavio 6-7 ili cak i 8 komada u istu rupu ako negde takav postoji,moj kral je to uradio i to sam dokumentovao,aj dokumentuj ti video snimkom na 75m po vetru ili nek budu idealni uslovi da artemis to uradi

Sebic said:
Taman 200 e za tjuning.

nije problem 200 eura za tjuning,nek je i 400-500,a mozda i samo 150 resi problem ne znam,al znam da ce sredjen da tuce svakog artemisa m16

Cekaj sta bi sa preskakivanjem , vise ne moze jel?
Pa bas to je poenta prihvatis opkladu i uzivo ces videti sta moze a sta ne moze , naravno ako smes ...

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back