Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Cisto da pojasnmio, Goxy jede po tepsiju bureka , ne kvoter :lol:
Sebicu , to ce biti stogod, svaka cast za ideju.
Novi Sad, nemoz bolje :D

Drage kolege ja sam pocetnik u ovome i nov sam na forumu i nemam neku skupu opremu ali zato volim da pucam. Ako me primate u ekipu ja bi rado poneo neko prasence da ga pecemo na raznju dok se vi takmicite :)

kircan said:
Na kraju su nas Ra i skorpio naveli da napravimo susret, svaka cast momci

zar cilj nije druzenje i razmena iskustava,i da se podosta toga nauci bar u mom slucaju :D

@ VasilijeDedeic pa naravno da može pa nalazimo se zato što volimo da jedemo, a ne što volimo da gađamo mete sa vazdušnim puškama :mrgreen:
Samo prase bolje nekom drugom prilikom.Mislim da će biti divoljno da raspalimo roštilj i da svako donese po nešto za isti ako je u mogućnosti.
@ Ra ninw Goxy ala pa da pojede i tepsiju. Dosta je samo burek ili pita :D

Ra budes li jos jednom citirao post iznad, makar i u kafani, stavicemo ti jabuku na glavu i igracemo se carabake i vilijema tela istovremeno. Sad bez zezanja, nemoj vise citirati, moze da citirate vergilija, staljina ali nemojte nas s aforuma

Ja svakako dolazim kad kažete. Malo da vam podignem prosek godina, da malo pucam i pogađam vazduh, ali i da jedem burek i gulaš.... :mrgreen:

kircan said:
Ra budes li jos jednom citirao post iznad, makar i u kafani, stavicemo ti jabuku na glavu i igracemo se carabake i vilijema tela istovremeno. Sad bez zezanja, nemoj vise citirati, moze da citirate vergilija, staljina ali nemojte nas s aforuma
nisam te bas najbolje razumeo,mozes li mi pojasniti?

:lol: Ja nema ni pusku niti bilo sta vise od opreme, a nisam ni nesto jesan, ali imam zelju da dodjem ako se karte poklope. Bas bi bilo lepo da se okupimo konacno pred taj nikako-da -se -odrzi EBR.

Ha ha ha ha ha ha ha ha
Pa bavis se strelicaerstvom , valjda znas kako to ide :lol: :lol: :lol:
Evo Joca pojasnio :lol:

Kolega Ra , to je samo sakazam i sala naseg sekretara, on je covek vedrog duha i voli da se sali, naravno da nije mislio ozbiljno :lol:
Zeli samo da ti ukaze da ne citiras postove iznad , jer se to ne radi. To je sve ;)

imam i po neku zlatnu tako da kolega @kircan ne bi morao da brine

Attachments

• IMG_20210323_193617_resized_20210323_073903162.jpg
    IMG_20210323_193617_resized_20210323_073903162.jpg
    434.2 KB · Views: 611
Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back