Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Iskren da budem, ja ne bih ništa novo ni uzimao, možda jedina opcija neki HW koji je daleko skuplji, ali opet bih pre sačekao i skupio love da uzmem nešto sto je daleko kvalitetnije nego da uzmem bilo sta. Za pucanje u dvorištu je svaka dobra, pa koliko da traje, traje...

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka

skorpio said:
Sve se slazem sa oboicom , evo da vas pitam , sta je bolje a da je novo i da nije skuplje , naravno da zanemarimo kriteriume ?

Iskreno, a slažem se u potpuno sa bata @Manetom, za tu lovu ništa što valja, bolje sačekati malo pa kupiti nešto dobro nego li bilo šta.
Btw: Ovde na forumu su kroz oglase prošle neke zastavice koje bar po fotkama izgledaju ko nove, e to treba čekati i upecati...

Da zastave su i po meni extra puce , radi se o tome da ima mnogo kolega koji bi kupili novu pusku za ne veliku cenu bas za dvorisne igrarije , tu dolazimo bas do komete ili neke slicne puce , ako me razumete , ne promovisem i ne reklamiram i razumem da profesionalci zahtevaju vrhunsku (skupu) opremu ali ipak moracete se sloziti da za rekreaciju ili plinkanje ne mora vrhunsko i cenovno predimenzionisano a shodno potrebama .

Ljudi tako vide jednu pusku i donesu odmah zakljucak i generalizuju. Licno moja Cometa Fusion ima najlepsi i najbolje obradjen orahov kundak koji sam u zivotu video na vazdusnim puskama bilo koje cenovne kategorije. Okidanje podesivo i fantasticno. Sa druge strane 220 ima solidan plastican kundak, ali sa losom zavrsnom obradom na pocetku, gde se moze covek poseci. To se moze lako resiti, ali opet svi mi trazimo gotov proizvod za svoj novac, a ne da glumimo majstore. Okidac katastrofa u odnosu na Fusion. Opet verujem da se to moze srediti kada ga rasturim i vidim sta i kako. Srafovi na svim, ali na svim kometama uzas zivi. I svi su identicni, nebitno koja cenovna kategorija!! Toliko su mekani da par puta dozvoljavaju da se zavrnu i odvrnu i to je to. Deformise se navoj, i glava. Ali to sam opet uspeo da zamenim za 200-300din kupivsi ljute i dobre srafove.

Ono najvaznije, cevi kod svih kometa fantasticne. Bravljenje i makaze odlicno odradjene. Sve je tesno upasovano i vraca se u prvobitan polozaj. Ja cu biti ziv dokaz, da li ove puske vrede ili ne vrede, jer mislim da pucam deset puta vise od vecine. Kao i uvek, bicu objektivan i pohvaliti ih ako zasluzuju ili radikalno ispljuvati ako ne zasluzuju. U jedno budite sigurni, to vam kaze osoba koja ima tri komete... Ovo su zaista strasno precizne puske, ne kao sto se reklamiraju na poznatom kanalu, ali opet i dalje zavidno precizne...

Evo ja pristajem Scorpio druze licno do tebe da dodjem i donesem ti Cometu 220 da se igras sa njom. Taman i da se upoznamo, jer je moja sledeca puska Artemis m16, pa ces i njega sve lepo da picnes. 😁 Neka bude kod tebe slobodno mesec-dva. Pa ti vidi jel ti odgovara, ili toj osobi za koju je namenjena. Zauzvrat trazim samo malo da joj sredis okidanje 😁😁 Ponuda vazi i mrtav sam ozbiljan.

Ajde to sa cometom je u pocetku kao bio fazon, ali kad se nesto ponovi 100 puta vise nije fazon, ne prilici nam. Pa nismo gebels da 100 puta ponavljamo iste stvari.
Kome koja puska odgovara to je njihova licna stvar, svako od nas ima pravo na SVOJE misljenje koje ne treba naturati drugima osim ako nas pitaju sta mislimo.

Ona grupa na fejsu je smejurija ziva... Malo su oladili od Comete i u poslednje vreme hvale Ekol... Hahaha, najzanimljivije od svega je sto se BAS SVI koji laziraju grupe i udaljenost drze darkovih rezultata, koja god da je puska u pitanju. Znaci, striktno 1cm na 25m, do 2cm za 35m i 4cm za 80m. Ni manje ni vise, ovo je amin. To je standard koji mora da se ispostuje... Nekoliko puta sam tamo pisao da i dalje cekam amaterski video klip bez seckanja, gde se vidi udaljenost mete sa bilo kojom Cometom, Ekolom ili Gamo puskom, i za uzvrat cu tom licu uplatiti novac u vrednosti te puske. Ni jedan klip nisam dobio i samo sam naisao na osudu, i da je to moj problem sto ne mogu da napravim ni 6cm grupu na 50m sa 220, a kamoli 4cm na 80m. Udji samo da vidis sta radi darko sa njom, naravno metu ne vidimo koliko je udaljena 🤭🤣

Kolega File to sto je smejurija u toj grupi napisite u toj grupi, ne ovde. Zaista ne zelim da ovo ispadne kao forum za ogovaranje. Ako vam se ne svidja tamo, izadjite iz te grupe ili im direktno napisite sta je smesno itd. Stvarno ne vidim potrebu da ovde ogovaramo kao babe ili jos gore da se podsmevamo

Uprava

Ja davno izasao iz svih grupa na FB, kao sam pokusavao nesto pokazati, objasniti, ali onda skontas da objasnjavas drvetu. Jedan mozda shvati ali drugih 1000 opet isto pita. Odustao...

Ja se sve slazem sa vama, ima ljudi koji nemaju za bolje ali ima i onih koji ne zele da nauce kad im se kaze. Neki zato sto ih ne zanima vise a neki iz svoje arogancije i neznanja.
Kao kad Mujo kaze hasi da nema nista gore od neznanja i nezainterenovasti a Haso mu odgovara " ne znam i ne zanima me"
Ono sto je vazno da ne namecemo svoje misljenje ako nas neko ne pita i da pomognemo kad mozemo.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back