Ljudi tako vide jednu pusku i donesu odmah zakljucak i generalizuju. Licno moja Cometa Fusion ima najlepsi i najbolje obradjen orahov kundak koji sam u zivotu video na vazdusnim puskama bilo koje cenovne kategorije. Okidanje podesivo i fantasticno. Sa druge strane 220 ima solidan plastican kundak, ali sa losom zavrsnom obradom na pocetku, gde se moze covek poseci. To se moze lako resiti, ali opet svi mi trazimo gotov proizvod za svoj novac, a ne da glumimo majstore. Okidac katastrofa u odnosu na Fusion. Opet verujem da se to moze srediti kada ga rasturim i vidim sta i kako. Srafovi na svim, ali na svim kometama uzas zivi. I svi su identicni, nebitno koja cenovna kategorija!! Toliko su mekani da par puta dozvoljavaju da se zavrnu i odvrnu i to je to. Deformise se navoj, i glava. Ali to sam opet uspeo da zamenim za 200-300din kupivsi ljute i dobre srafove.
Ono najvaznije, cevi kod svih kometa fantasticne. Bravljenje i makaze odlicno odradjene. Sve je tesno upasovano i vraca se u prvobitan polozaj. Ja cu biti ziv dokaz, da li ove puske vrede ili ne vrede, jer mislim da pucam deset puta vise od vecine. Kao i uvek, bicu objektivan i pohvaliti ih ako zasluzuju ili radikalno ispljuvati ako ne zasluzuju. U jedno budite sigurni, to vam kaze osoba koja ima tri komete... Ovo su zaista strasno precizne puske, ne kao sto se reklamiraju na poznatom kanalu, ali opet i dalje zavidno precizne...