Ladno sam preko telefona postovao u pogresnoj temi, nebitno skroz
Evo ja cu ukratko da ti odgovorim, a cuo sam to od jednog veoma pametnog majora... Kaze on meni: Sine, moras da shvatis da zivis u zemlji GDE SVE MOZE, I NISTA NE MOZE... Moj otac je morao debele i prejake veze da povuce u tom trenutku, to bese neka 2003 ja mislim da bi dobio dozvolu za taj cz511. To je u to vreme bilo ravno naucnoj fantastici. Prvi put je kod nas tada stigao cz511 i cz611 u jacem kalibru. Najlepsi primerak, a sve su bile lux varijante sa orahom, je odabrao Jocic. Drugu je odabrao cale. Svima je jasno bilo za sta ce sluziti taj poluautomat i zasto ga toliko dugo iscekuje. Ubrzo ta prodavnica oruzja je bila provaljena i skoro sve je bilo pokradeno... Vlasnik je odmah sumnjao i javno pricao da murija stoji iza toga... Iako je imao dosije, sto znamo svi jelte, plus ga rumuni milion puta navatavali kod Djerdapa da krivolovi sa .22, pa reagovala nasa diplomatija... Ukratko, govorim vam info iz prve ruke. Covek je doziveo saobracajku i krivolov mu je dosao glave, jer su se tada u dzipu tumbali, a upravo je 511 njemu naneo teske povredje kicme u toj nesreci!! Sada lik zivi na Dedinju, invalid je i ima lift u kuci...