Ljudi, nismo se razumeli. Ne opravdavam ja mesare, ja bih sve to iza brave, niti pricam samo o Beogradu. Pricam o Kosmaju, Ivanci, Stojniku, Avali, Velikom Selu itd. Pre 15 godina da ja vidim srnu bilo gde, svinju, jastreba, lisicu, sakala, fazana, skoro nemoguca misija. Danas ih ima u mnogo vecem broju nego ranije, sve divljaci i to je sustina price. Da ne mogu vise da slusam kako je sve izlovljeno, istrebljeno itd. Jer to nije istina, jos jednom ponavljam svega ima deset puta vise nego pre 15 godina. Takodje price oko pecanja... Mora kao da se ode u bas neku divljinu, jer je po vecim mestima sve istrebljeno. Hahaha, to pricaju ljudi koji nemaju skoro 120 dana na vodi godisnje kao ja i ostali fanatici. Ljudi se dele na one koji vole da pecaju i one koji znaju da pecaju i imaju mnogo vremena. Ovi koji znaju da pecaju, pecaju nocu. Pa oni koji su upuceni znaju da se najvece ribe pecaju upravo kod mene u Beogradu. Tamo gde su kanalizacije itd. Ja pecam iskljucivo soma, smudja i bucova. Sarana ne pecam, ali i njega ima na tone u Beogradu u obe reke. Gledam to stalno preko skupog sonara, vide se jata perfektno. Samo sto ga je prakticno nemoguce prevariti ako se ne hrani kao beba mesecima na istim mestima. Ljudi nemaju vremena, novca, znanja i onda kukaju kako nema. Ima, ima, i to mnogo svega, ali mora zivot tome da se posveti. Ja sam prosle godine ispod Brankovog mosta izgubio nazalost ribu zivota, bio je to som preko 50kg po mojoj proceni, imao sam mnogo smudjeva izmedju 5 i 9kg, bucova sam doktorirao i tu imam komade od 6-7kg, ko ne veruje mogu da postavim slike. Za ribe u vodi ne garantujem da ih ima manje ili vise, ali za divljac GARANTUJEM da ima svega deset puta vise nego ranije. Opet ponavljam, to nije alibi i sve mesare i manijake treba iza brave.