Fileee
Member
Pa jel znas ti koliko ja imam amaterskih snimaka po telefonu mojih i od prijatelja, koji nisu hteli da kace nista? Ada Ciganlija nije juce na tom mestu, pa je srndaci preplivavaju, sto znaci da su oni prisli i da im je divljina tesna i da je svakako Beograd izvor hrane kako god to neko kapirao. Zecevi i Jezevi izmedju Ade i Save vise ne mogu ni da se izbroje. Erina pumpa isto sto godina postoji, sada je to Knez, pa nikada niko nije video 10 srndaca kako leze odmah kod bankine. Sto opet znaci da su oni prisli itd. Na autokomandi gde se cekaju busevi za Mladenovac, Sopot, Topolu i ostala mnogo dalja mesta sam licno video fazana sa tri koke. Na sred autokomande, gde ima ono malo parce zelenila. Setaju kao kokoske, a isto ta autokomanda nije juce tu nastala, pa da se kaze nemaju gde da zive, zauzeli smo im prostor izgradnjom iste. Moj cale licno hrani nekoliko fazana i koka u Jerkovicu sa prozora, baca im hleb kao golubove ih hrani. Naselje u srcu Vozdovca. Mogu i to sve da vam pokazem snimcima. Na Lescu po groblju mali tigrasti fazancici pilici samo trckaraju... Ljudi ne zavaravajte se, na Tari medveda koliko hoces, mnogo vise nego ranije. Ja vozim motore, putujem, krecem se. VIdeo razne situacije mnogo puta. Ne brinite, zivotinja je sve vise i vise...