Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Pa jel znas ti koliko ja imam amaterskih snimaka po telefonu mojih i od prijatelja, koji nisu hteli da kace nista? Ada Ciganlija nije juce na tom mestu, pa je srndaci preplivavaju, sto znaci da su oni prisli i da im je divljina tesna i da je svakako Beograd izvor hrane kako god to neko kapirao. Zecevi i Jezevi izmedju Ade i Save vise ne mogu ni da se izbroje. Erina pumpa isto sto godina postoji, sada je to Knez, pa nikada niko nije video 10 srndaca kako leze odmah kod bankine. Sto opet znaci da su oni prisli itd. Na autokomandi gde se cekaju busevi za Mladenovac, Sopot, Topolu i ostala mnogo dalja mesta sam licno video fazana sa tri koke. Na sred autokomande, gde ima ono malo parce zelenila. Setaju kao kokoske, a isto ta autokomanda nije juce tu nastala, pa da se kaze nemaju gde da zive, zauzeli smo im prostor izgradnjom iste. Moj cale licno hrani nekoliko fazana i koka u Jerkovicu sa prozora, baca im hleb kao golubove ih hrani. Naselje u srcu Vozdovca. Mogu i to sve da vam pokazem snimcima. Na Lescu po groblju mali tigrasti fazancici pilici samo trckaraju... Ljudi ne zavaravajte se, na Tari medveda koliko hoces, mnogo vise nego ranije. Ja vozim motore, putujem, krecem se. VIdeo razne situacije mnogo puta. Ne brinite, zivotinja je sve vise i vise...

Vepar je hteo u mek da udje na Zelenom Vencu, kada su svinje u oooogromnom broju preplivale ratno ostrvo i dosle u sam centar grada. Veliki vodostaj reke je bio. Zmija ima isto sacuvaj Boze. Poslednjih mesec dana dve sam video u dvoristu duzine po metar. A uredno dvoriste, bas kratka trava...

kircan said:
Mozda je kod fileta izuzetak, ja sam cuo od nekoliko lvaca d anema vise nicega, oni imaju kao ono sezonsko prebrojavanje i nisu naisli ni na jelene ni na srne ove godine.

..pa, naravno da nema dobri moj sekretaru, kad su svi jeleni, srne, a posebno divlje svinje otišle za Beograd... :lol: :D

Na sred Gazele, pored bankine sam video zgazenog fazana. Na toj istoj Gazeli iznad bankine vetruska u leru leprsa. Pricamo o mostu koji je uvek pod blokadom od guzve i automobila. Nema znaci ni jedna travka, to je auto put. Sta trazi fazan na sred mosta na betonu i asfaltu? :D Na svakom soliteru, u nekim saksijama redovno se gnezde vetruske. Znaci sigurno ima razloga zasto sve te zivotinje prilaze gradovima i sve su pitomije i pitomije. O patkama, labudovima, kormoranima i galebovima necu ni da pricam, to je uzas koliko ih ima...

Sto se tice sudbine Beograda, jako je to sve tuzno. Ovde je samo kes i ovde zivi pola Srbije. Ljudi kad me pitaju odakle sam, ja kazem iz Beograda. Oni posle toga kazu dobro zivis ovde, a odakle si :D :D Ja reko, evo ovde na ovom betonu vec tri generacije... Situacija je toliko alarmantna da mi vise niko i ne veruje kad kazem da sam stvarno iz Beograda. Hahaha, raspad sistema. Napravili drzavu u drzavi. Beograd kao i Novi Sad su imali poseban smek nekada, bili su to jako lepi gradovi. Sada to vise nije tako, mada mi se NS i dalje svidja.

U zadnje vreme jednog bosanskog međeda redovno viđaju na Terazijama, blokira saobraćaj ispred Skupštine Srbije bar jednom mesečno, a ponekad i više puta... Užas živi!!! 😠

Ne znam sta se to desava sa Skupstinom. Pre neki dan sam vozio motor i na sred ulice neki civilni auto sa blinkerima sve zakrcio i lik pored kola kaze idi skroz desno i obidji o_O Sta god...

sve sto je stvoreno je stvoreno od boga,kako mi tako i zivotinje,nasa vrsta se mnogo vise siri nego zivotinjska,koliko mi imamo pravo na ovu zemlju toliko imaju i one smetalo to nekom ili ne, ne uzimaju oni nama teritoriju nego mi je njima oduzimamo sve vise nazalost.....

Fileee said:
Na sred Gazele, pored bankine sam video zgazenog fazana. Na toj istoj Gazeli iznad bankine vetruska u leru leprsa. Pricamo o mostu koji je uvek pod blokadom od guzve i automobila. Nema znaci ni jedna travka, to je auto put. Sta trazi fazan na sred mosta na betonu i asfaltu? :D Na svakom soliteru, u nekim saksijama redovno se gnezde vetruske. Znaci sigurno ima razloga zasto sve te zivotinje prilaze gradovima i sve su pitomije i pitomije. O patkama, labudovima, kormoranima i galebovima necu ni da pricam, to je uzas koliko ih ima...

Sto se tice sudbine Beograda, jako je to sve tuzno. Ovde je samo kes i ovde zivi pola Srbije. Ljudi kad me pitaju odakle sam, ja kazem iz Beograda. Oni posle toga kazu dobro zivis ovde, a odakle si :D :D Ja reko, evo ovde na ovom betonu vec tri generacije... Situacija je toliko alarmantna da mi vise niko i ne veruje kad kazem da sam stvarno iz Beograda. Hahaha, raspad sistema. Napravili drzavu u drzavi. Beograd kao i Novi Sad su imali poseban smek nekada, bili su to jako lepi gradovi. Sada to vise nije tako, mada mi se NS i dalje svidja.

Veruj mi i Niš je izgubio svoj šmek. To je sudbina svih gradova koji imaju čime da privuku okolinu. Fabrike, bolje zarade, univerziteti....

Strašno! 🤨 Tako samo uništi korice drške pištolja, još ako su drvene lako puknu po dužini, a plastične ispucaju oko šrafova... :D

wooyadeen said:
_Ra said:
sve sto je stvoreno je stvoreno od boga

Zabranjeno je pisati o politici na forumu .

Pardon!
Bog nije stranačka već verska ličnost. I kao takav je univerzalan za sve koji veruju, bez obzira na sitno religijsku orjentaciju (tj. Kojoj Verskoj stranci pripadaju).
Politika je ljudska tvorevina i ne treba je mešati!

😁😁😁😁

Nema rasprave o religiji i politici na forumu. Voja je politeista, pa ga pogadja pisanje o bogu u jednini.

Pa jel smijemo napisati da je zemlja ravna? I da je Korona izašla iz labosa. U ekstremnim slučajevima da ne postoji.
Dodajem smajlija: 😄

Robija said:
Pa jel smijemo napisati da je zemlja ravna? I da je Korona izašla iz labosa. U ekstremnim slučajevima da ne postoji.
Dodajem smajlija: 😄

Ne, nego je okrugla... :roll:

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back