Brate ja imam Renault lagunu kupea, prodaje se koliko i tvoja strelopuška, sve razumemTo samo mi, koji imamo tu privilegiju da ispaljujemo strele![]()

Поздрав, другари.
Познаник мој има гамо ваздушни пиштољ (цо2 вероватно, не знам тачно какав је, нисам гледао), и сад му треба сервисер.
Има ли ко у НС или у близини?
Nije Voja toliko starВоју сам и препоручио ал' старији је човек, не вози ауто...
Lepo zapakuje i pošalje kurirskom službom ili po nekom.Воју сам и препоручио ал' старији је човек, не вози ауто...
nije smešno Aco prijatelju. Nagrdi naš Sokolić našeg Voju u cvetu mladosti, al' sve, sve, da ne vozi još auto...., a zakleo bih se da sam video jednom prilikom Voju kako sedi na vozačevom mestu! Ali, Sada posle ovih Sokolićevih reči, pitam se da li je auto bio u pokretu kada sam ga video, ili je to Voja zamišljao da vozi ...BRM, BRMMMM
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije Voja toliko star![]()
Uf, ovakav penal i Ronaldo sanjaЗнао сам да ће неко ово написати и ај реко да оставим пенал, добра је фора.![]()
Zar nije zabranjeno Zakonom slanje oružja i municije poštom?Lepo zapakuje i pošalje kurirskom službom ili po nekom.
Zar nije zabranjeno Zakonom slanje oružja i municije poštom?
Zar nije zabranjeno Zakonom slanje oružja i municije poštom?
ili po nekom