Hvala Steff, ali ništa ja tu nisam JA napravio, ja sam duduk za te stvari, tj.nisam baš toliki, ali nešto ne volim da petljam kada imam majstorčinu u komšiluku. Tako da, ja sam samo rekao šta bih želeo na pušci da se odradi, a Voja je to pretvorio u delo. Ne znam šta bih mogao nešto više da pišem o njoj, osim onoga što sam u oglasu i naveo.
Ubacen je externi plenum, Lothar Walther cev i šina za optiku. E sada, Voja je bio voljan i da mi ugradi regulator, ali, kada bi to odradio izgubio bi pumpu na samoj pušci. Ono što sam testirao malo sa njom, to je jačina, broj korisnih hitaca i preciznost.
Npr., kada je na jedinici jačini, ispaljuje JSB 1.030g sa 244m/s; 1.175 sa 245m/s. Kada je na dvojci ispaljuje iste ove tezine sa 300m/s i preko, a 2.2g dijabolu sa 230m/s.
Iskreno, nisam se nešto previše igrao sa njom, nisam probao druge proizvođače dijabola, nisam probao slug. Bez laganja, nemam optiku za nju, a da skidam, pa ponovo upucavam optiku sa druge puške, nemam više volje ni one mladalačke energije

. Ali, da se ne lažemo, ne volim kalibar 5.5mm, ne znam zašto, ali nemam volju da se sa njim previše zezam, da li zato što imam Impacta u 6.35 i 7.62, i Artemisa u 4.5mm, pa mi taj kalibar 5.5mm nekako nije zanimljiv?! Ali....ko zna šta donosi dan