Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Хвала на саветима.
Да не дужимо даље ову тему, већ сам му и рекао то, има Војин број па нек се организује.
Или нек фрљне у канту, није га ни платио превише, његова воља. 😃

Већ смо у Кафани, а какви смо ватрени, да не пређе ово у кафанску ту... Полемику. 😃

Ево мало занимљивости из белог света, традиционални ''Пирамид Куп''.
Вишедисциплинско такмичење, на стрелишту које по карактеристикама доста подсећа на нашу Аризону. Отворен простор у равници са променљивим ветром, само са у много већем обиму, ипак је то Америка. :) Једино ми је мало чудно што се пуца са потпуно неергономских столова...
Искрено се надам да би једнога дана могло и код нас да се одржи овако нешто!

Brate ja imam Renault lagunu kupea, prodaje se koliko i tvoja strelopuška, sve razumem

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Питам се, ко ће пре и да ли ће ико од нас да прода, ти лагуну купеа, трифке стрелопушку или ја Артемиса М16

Послато са SM-A556B помоћу Тапатока

Last edited:
Ne znam gdje da postavim pitanje. Pa je valjda kafana pravo mjesto. Nadam se da ekipa nema nista protiv.
Kupio sam danas toz 18-01 malokalibarsku pusku, medjutim bez okvira.
Ima li neko mozda viska ili zna gdje da potrazim?
Moram naglasiti da sam iz Bosne ali rijesio bih sve ukoliko nadjem nesto logicno.
Ovdje sam nasao samo na jednom mjestu ali lik trazi 75e a ja sam pusku platio 50e
Pa mi malo nelogicno

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Питам се, ко ће пре и да ли ће ико од нас да прода, ти лагуну купеа, трифке стрелопушку или ја Артемиса М16

Послато са SM-A556B помоћу Тапатока
Aaaaaaaa...ovo sada više nije samo "strelopuška", ovo je sada viša priča :)
Iskreno, razmišljam se da li da nastavim prodaju, jer ovo je jedinstven primerak samoodržive PCP puške, ne razmišljaš da li će se isprazniti i gde ćeš puniti.

Iskreno @Trifke , meni se ta tvoja puška baš mnogo sviđa! Cela ta ideja oko PCP puške sa ugrađenom pumpom mi je fenomenalna.

Još pre nekih desetak godina, dok sam maštao o svojoj prvoj Crosman vazdušari koju bih „nekako“ nabavio iz Amerike, uvek su me fascinirale njihove multi-pump puške. U suštini upravo ovo što ti sada imaš.

Svaka čast i na ideji i na izvedbi, stvarno si to odradio vrhunski.

Jel bi mogao nešto više da nam kažeš o njoj?

Pozz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala Steff, ali ništa ja tu nisam JA napravio, ja sam duduk za te stvari, tj.nisam baš toliki, ali nešto ne volim da petljam kada imam majstorčinu u komšiluku. Tako da, ja sam samo rekao šta bih želeo na pušci da se odradi, a Voja je to pretvorio u delo. Ne znam šta bih mogao nešto više da pišem o njoj, osim onoga što sam u oglasu i naveo.
Ubacen je externi plenum, Lothar Walther cev i šina za optiku. E sada, Voja je bio voljan i da mi ugradi regulator, ali, kada bi to odradio izgubio bi pumpu na samoj pušci. Ono što sam testirao malo sa njom, to je jačina, broj korisnih hitaca i preciznost.
Npr., kada je na jedinici jačini, ispaljuje JSB 1.030g sa 244m/s; 1.175 sa 245m/s. Kada je na dvojci ispaljuje iste ove tezine sa 300m/s i preko, a 2.2g dijabolu sa 230m/s.
Iskreno, nisam se nešto previše igrao sa njom, nisam probao druge proizvođače dijabola, nisam probao slug. Bez laganja, nemam optiku za nju, a da skidam, pa ponovo upucavam optiku sa druge puške, nemam više volje ni one mladalačke energije :). Ali, da se ne lažemo, ne volim kalibar 5.5mm, ne znam zašto, ali nemam volju da se sa njim previše zezam, da li zato što imam Impacta u 6.35 i 7.62, i Artemisa u 4.5mm, pa mi taj kalibar 5.5mm nekako nije zanimljiv?! Ali....ko zna šta donosi dan :):):)

Trifke, druže, mislim da bi ti u prodaji te tvoje mezimice mnogo pomogla jedna grupa na 25 metara. Čisto da ljudi koji možda zaziru od tog modela jer ga ne poznaju dovoljno vide svojim očima da puška itekako radi posao.

Jedna dobra grupica često ubedi više nego hiljadu reči.

Da znam, imao sam negde i grupe od iste, ali sada da me ubiješ, ne znam koje su njene. Svakako sam mislio i to da odradim opet. Biće u skorije vreme sigurno...pratite me u sledećem broju "Trećeg oka" :)

@Trifke već si na naslovnoj
f8d4e2bd558cf330179d8c8409ebac3c.jpg

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back