Pričaonica

Status
Not open for further replies.
Probaj preko APK Rabi, kucaj u Google pretrazivacu Strelok Pro i nadji preko njih. Nemoj da te buni kada pokrenes skidanje (ako si dopustio dozvole sve) sto ti prvo izbacuje neke sajtove bez veze, tipa Temu, zatvori tu stranu, pa se ponovo vrati na preuzimanje i onda ce dozvoliti. Nije najnovija verzija, ali je to ta koju sam inace i sam koristio, vazno je da radi kako treba

Ако имаш моралне дилеме за скидање .апк фајла а купио си апликацију и програмер је добио своју зараду - скидај до миле воље. 😃

И то са хуавеијем је питање како ће да шљака а ни ту не подржаваш слободан свет и слободно тржиште него још једног глобалног играча чији је циљ доминација и профит.
Све је то иста багра каквог год облика били. 😃

Upravo mi kolega SMD poslao u PP link sa novom verzijom apk za insralaciju na android (verzija 7.0.9). E jedino sto se ova verzija moze preuzeti, tek kada deinstalirate staru (ne znam zasto, ali jedna i druga se ne podrzavaju da bi se azurirale), ali onda gubite podesavanja koja ste imali :) Jbg sve ima svoje, ajde sad "Jovo nanovo" za sve puske :)

Ko voli Reddit, sinoć sam u naletu inspiracije napravio subreddit r/Springers — mesto za sve nas koji volimo springerice. Iskreno, baš me iznenadilo da do sada nije postojao subreddit posvećen toj temi.

Već od sinoć nas ima 75+ članova, što je baš lep start.

Ko je raspoložen, slobodno nek se pridruži

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upravo mi kolega SMD poslao u PP link sa novom verzijom apk za insralaciju na android (verzija 7.0.9). E jedino sto se ova verzija moze preuzeti, tek kada deinstalirate staru (ne znam zasto, ali jedna i druga se ne podrzavaju da bi se azurirale), ali onda gubite podesavanja koja ste imali :) Jbg sve ima svoje, ajde sad "Jovo nanovo" za sve puske :)

Апдејт оће да зезне јер има две исте апликације, технички, једна не ваља. 🤣

Али има у опцијама да се пушке бекапују у меморију, дропбокс или на драјв, тако да ето, пре брисања и апдејта треба одрадити то и мирни сте.
Свакако ваља бекаповати и кад је све у реду. Нек стоји записано на фајл систему, ништа не кошта, леба не једе. 😃

Attachments

• Screenshot_20251229_170856_Strelok Pro.jpg
    Screenshot_20251229_170856_Strelok Pro.jpg
    88.9 KB · Views: 11
  • Screenshot_20251229_170859_Strelok Pro.jpg
    Screenshot_20251229_170859_Strelok Pro.jpg
    74.2 KB · Views: 11
Znam, znam, samo ja nisam imao obicaj da cuvam to u cloudu i sada ko nema u glavi, ima u nogama :)
[automerge]1767030978[/automerge]
Evo za kraj, SMD kolega, kao sto sam vec i rekao, poslao mi je apk file za verziju 7.0.9, kao sto sam objasnio gore, ne moze da se azurira, vec se stara deinstalira, pa se nova instalira, ali onda gubite podatke. Tako da sam ja obrnuo proces ponovo, deinstalirao novu, instalirao staru sa mojim podacima, snimio (kolega Sokolic me podsetio cemu sluzi cloud, hvala kolega :)) sve to u DropBox, deinstalirao je, pa ponovo instalirao novu verziju i povukao podatke iz DropBox-a. Sve u svemu, ameri dzaba ste krecili :):):)

Last edited:
Kolega SMD, ako zeli moze postaviti i link sa fajlom (glupo mi je da se ja kitim tudjim perjem) i da se zaista arhivira negde na forumu, da se ima za sve.

Tehnicki gledano imamo dve opcije, streliste sa v.oruzjem, ili bilo koje drugo mesto bez v.oruzja.
Moj konkretan predlog je streliste Bukova Jaruga u drugoj polovini januara ili prvoj polovini februara ako vremenski uslovi dozvole.
Oko same organizacije treba prvo videti sa vlasnikom strelista da li je moguce to organizovati. Ako je to moguce onda oko ostalih sporednih detalja poput kotlica, caja, kafe.
Evo ja ću da vam obezbedim subotom ili nedeljom zatvoreno strelište u Beogradu, ima u deo koji je kafana :)

Ko hoće, dobrodošao

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ko voli Reddit, sinoć sam u naletu inspiracije napravio subreddit r/Springers — mesto za sve nas koji volimo springerice. Iskreno, baš me iznenadilo da do sada nije postojao subreddit posvećen toj temi.

Već od sinoć nas ima 75+ članova, što je baš lep start.

Ko je raspoložen, slobodno nek se pridruži

Sent from my iPhone using Tapatalk
Daj link.

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

Ако имаш моралне дилеме за скидање .апк фајла а купио си апликацију и програмер је добио своју зараду - скидај до миле воље. 😃

Није до моралне дилеме него до функционалности. Колико се сећам није радила база са муницијом и још неке ситнице код народне верзије. За тих 1000 динара се добија баш пуно, ономе ко је редовно користи се исплати сваки динар.

И то са хуавеијем је питање како ће да шљака а ни ту не подржаваш слободан свет и слободно тржиште него још једног глобалног играча чији је циљ доминација и профит.
Све је то иста багра каквог год облика били. 😃

Ако је одговор на мој коментар, не знам одакле ти идеја да хакована верзија ради а да оригинална неће радити... Такође нисам написао да се купује од слободног света (пошто то ни не постоји) него да се не купује од непријатеља и сецикеса који ти после отму то за шта си им дао паре.

Kolega SMD, ako zeli moze postaviti i link sa fajlom (glupo mi je da se ja kitim tudjim perjem) i da se zaista arhivira negde na forumu, da se ima za sve.

Не смемо да качимо пиратизовани софтвер ни линкове ка истом.

За оне који желе легалну верзију, Хуавеи апп галерија има једану или две додатне компоненте које се морају инсталирати на телефонима који је немају преинсталирану. Нису ми радиле куповине док нисам све инсталирао како треба и додао платну картицу пре куповине.

Evo ja ću da vam obezbedim subotom ili nedeljom zatvoreno strelište u Beogradu, ima u deo koji je kafana :)

Ko hoće, dobrodošao

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Hvala kolega, najzad jedan konstruktivan predlog!
Predlazem da se recimo svake prve subote u mesecu oko 18:00 casova nadjemo u tom strelistu. Dolazak apsolutno neobavezan, niko nema nikakvih obaveza, osim volje i dobrog raspolozenja.
Oko nekih tehickih detalja u hodu mozemo da se dogovaramo, npr da li mozemo da ponesemo svoje v.oruzje, koje vrste i snage, itd. Takodje vreme i mesto okupljanja koje ne mora da bude uvek fiksno, druga strelista, mesta, itd.

Ako bude interesovanja mozemo otvoriti novu temu recimo pod naslovom Neformalno Druzenje AAGS 2026, ili nesto slicno.

Svi su dobrodosli!

Видео сам да има листу оптика па нисам гледао даље. Али ево не може да скине базу са муницијом иако је про верзија.
Ко је већ имао апликацију на телефону вероватно има скинуту последњу базу.
Што значи да је хуавеи галерија једини начин за сад.

Не, него сам мислио сам на то да ће можда и хуавеи галерија бити санкционисана на неки начин. Наредна верзија андроида би требала да блокира sideloading и подржи само проверене продавнице што ће искључити у потпуности опцију за слободну инсталацију апликација. У основи користимо гуглов оперстивни систем који је све мање open source и то се примећује са сваким апдејтом.

Имам некад проблем да у слова преточим све што сам мислио па испаднем глупљи него што јесам. 😃
Ал' дефинитивно нисам мислио да је пиратска верзија боља од званичне. 😃

Видео сам да има листу оптика па нисам гледао даље.
Kada imaš plaćenu verziju, ako se slučajno desi da tvoje optike (ili tvoje končanice) nema, napišeš autoru programa mail i on to sredi za par sati.

Имам некад проблем да у слова преточим све што сам мислио па испаднем глупљи него што јесам. 😃
To je i kod mene slučaj :)

Није до моралне дилеме него до функционалности. Колико се сећам није радила база са муницијом и још неке ситнице код народне верзије. За тих 1000 динара се добија баш пуно, ономе ко је редовно користи се исплати сваки динар.

Ако је одговор на мој коментар, не знам одакле ти идеја да хакована верзија ради а да оригинална неће радити... Такође нисам написао да се купује од слободног света (пошто то ни не постоји) него да се не купује од непријатеља и сецикеса који ти после отму то за шта си им дао паре.

Не смемо да качимо пиратизовани софтвер ни линкове ка истом.

За оне који желе легалну верзију, Хуавеи апп галерија има једану или две додатне компоненте које се морају инсталирати на телефонима који је немају преинсталирану. Нису ми радиле куповине док нисам све инсталирао како треба и додао платну картицу пре куповине.
Ја желим легално,,,, а стари Хуавеи сам (пронашао и активирао) само да бих скинуо и користио Strelok .... јер на новије се не може скинути легална АПП. Вујадине, опоменућу за Strelok када будем долазио до тебе да и њега решимо уз отсале ствари.

Status
Not open for further replies.

Users who are viewing this thread

Back