Hahaha e Srpche moj…
Baš bih voleo da se jave svi ljudi kojima sam pomogao da prodaju puške, pištolje i optiku, a da im za to nikada ništa nisam tražio niti uzeo

Nažalost, većina tih ljudi nije na forumu pa ne mogu da odgovore na ovu tvoju priču.
Očigledno nisi upućen ni kakva je ta saradnja o kojoj govoriš. A stvarno nemam potrebu TEBI da ja objašnjavam o tome.
A hajde molim te objasni mi kako sam ja to zajahao forum? Time što kačim i pišem o stvarima o kojima drugi ili ne pišu ili se dugo nije pisalo? Time što se trudim da napravim što kvalitetnije i detaljnije objave da ljudi zaista nešto korisno vide i pročitaju?
Stvarno ne razumem šta te muči. Da li je u pitanju ljubomora, pogrešan utisak ili nešto treće, ali očigledno nisi dobro informisan.
Kad već pokušavaš da me predstaviš kao nekog ko komercijalizuje forum, da ti objasnim kako stvari zapravo stoje.
Većina stvari koje kačim za prodaju uopšte nisu moje. Ljudi me zamole da im pomognem, ja uzmem, proverim, sredim oglas i pomognem da se proda. Ne uzimam novac, procenat, ništa. Radim to isključivo da pomognem jer znam i mogu.
A što se tiče konkretno ovih poslednjih oglasa, to je za streljanu Ušće. Oni rade sa decom, treniraju klince i sav novac od te prodaje ide nazad u opremu za njih, da bi imali bolje uslove, bolje oružje i šansu da napreduju.
Dakle od svega toga ja nemam ni dinar. Jedino što imam je zadovoljstvo da sam nekome pomogao.
Zato je malo ružno što ti je prva pomisao bila da sam zajahao forum, umesto da pokušaš da razumeš šta zapravo radim.
Poenta svega ovoga je da pomognem ljudima, da se ovaj sport i hobi razvija i da što više ljudi uživa u njemu.
Nisi upućen i to je cela priča.
Sent from my iPhone using Tapatalk