Private messages

Драги админи и модератори имам једно питање за вас, везано са кашњењем испоруке приватних порука. Наиме, приметио сам, кад пошаљем приватну поруку она се пребаци у Outbox и ту стоји неко време. Некад буде испоручена брзо, некад стоји сатима. Ево на пример синоћ сам послао једну поруку у 12:32 AM и сад у 9:25, после скоро 9 сати, кад сам отишао у поруке видим да још није испоручена, него стоји у Outbox-у.
Outbox.jpg
Мислио сам да ово има везе са "тежином" поруке, али сам се уверио да то није случај, пошто порука коју сам послао је чисто текстуална и само су две реченице у питању.

Не знам да ли се ово дешава само мени или и други корисници имају сличне потешкоће. Шта могу (и да ли ишта могу) да урадим да немам ово кашњење у испоруци?

Poruka stoji u Outbox-u dok je primalac ne pročita. Tada prelazi u Inbox, tj. Sent messages.

Да бисте користили тему и питали.
Желим послати поруку, али као нови члан не допушта ми када ћу моћи слати поруке

hristoss said:
Да бисте користили тему и питали.
Желим послати поруку, али као нови члан не допушта ми када ћу моћи слати поруке

Čini mi se da sam namestio da već posle 5 ili 10 postova mogu da se šalju privatne poruke. Izvinjavam se cenjenom kolegi ali nisam trenutno u mogućnosti da pojedinačno skinem to ograničenje, napiši u temi pričaonica još par postova i sve će proraditi.

Ovaj forum, mi za sada ne dozvoljava započinjanje pisanja privatnih poruka. Ni web ni TT. Da nije do TT, okačio sam primer gde mi je to omogućeno na drugom forumu.

ab9a6a0cfabcdb12adae603d19bbb97c.jpg
413d35b154713ba01c1ad4848e331278.jpg

e729534530b9d8323aa92b7965195df9.jpg

Поздрав, колега,

Да ли на веб варијанти кад кликнеш на писамце имаш ову заокружену опцију?

Attachments

• 20250218_194459.jpg
    20250218_194459.jpg
    126.7 KB · Views: 14
Kada smo vec kod poruka, ni ja ne mogu da saljem iste?! Nije mi do sada padalo na pamet, ali evo sada da probam...kad ono cuda...ni ja ne mogu da saljem! Hmmmmm...koliko treba da prodje godinica da se dobije i ta opcija :):):)

Немам тренутно времена ни да прочитам све поруке. Чим будем могао потрудићу се да средим све проблеме са форумом.

Users who are viewing this thread

Back