BadmintonBoy
Member
Драги админи и модератори имам једно питање за вас, везано са кашњењем испоруке приватних порука. Наиме, приметио сам, кад пошаљем приватну поруку она се пребаци у Outbox и ту стоји неко време. Некад буде испоручена брзо, некад стоји сатима. Ево на пример синоћ сам послао једну поруку у 12:32 AM и сад у 9:25, после скоро 9 сати, кад сам отишао у поруке видим да још није испоручена, него стоји у Outbox-у.

Мислио сам да ово има везе са "тежином" поруке, али сам се уверио да то није случај, пошто порука коју сам послао је чисто текстуална и само су две реченице у питању.
Не знам да ли се ово дешава само мени или и други корисници имају сличне потешкоће. Шта могу (и да ли ишта могу) да урадим да немам ово кашњење у испоруци?

Мислио сам да ово има везе са "тежином" поруке, али сам се уверио да то није случај, пошто порука коју сам послао је чисто текстуална и само су две реченице у питању.
Не знам да ли се ово дешава само мени или и други корисници имају сличне потешкоће. Шта могу (и да ли ишта могу) да урадим да немам ово кашњење у испоруци?