skorpio said:Na spoju mora da se klima to je brza spojka visokog pritiska , nego koliko vidim na slici otisao ti je 1 o ring na pinu koji ulazi u pusku pa verovatno tu pusta , nisam siguran sta strelica pokazuje ali o ring je sigurno za zamenu , ako pusta na kliku brze spojke tesko je reci ovako po slici da si blize lako bi resili sta god da je...
skorpio said:Na spoju mora da se klima to je brza spojka visokog pritiska , nego koliko vidim na slici otisao ti je 1 o ring na pinu koji ulazi u pusku pa verovatno tu pusta , nisam siguran sta strelica pokazuje ali o ring je sigurno za zamenu , ako pusta na kliku brze spojke tesko je reci ovako po slici da si blize lako bi resili sta god da je...
skorpio said:ne sme da bude skoro nikakvog zvuka kad vadis pin , licno bi izbegavao brze spojke, nisu najsrecnije resenje ,izradjivao sam reducire na mestu brze spojke da sve bude na navoj , mnogo bolje resenje (nema krivljenje pri konektovanju sa puskom)i eliminise se vise mesta sa mogucim curenjem .
skorpio said:Nekako ti ostaje pritiska u crevu , sta kaze manometar na pumpi kad oboris pritisak iz sistema?
P.S. nemoj da te to pokeleba , potpuno je normalno da strada neki oring ipak je sve to novo a postoji i trenje pri konektovanju kad se lepo upoznas sa puskom i sistemom punjenje nece biti nepoznatih...
zuxbg said:Jos jedno pumpanje i opet problemi.
Prvo sam gurnuo mlaznicu do kraja i nije htelo da puni cilindar. Par puta sam vadio mlaznicu i onda je pocela da puni.
Pred kraj punjenja opet je pocelo da curi jer se ostetio prednji O ring.
S obzirom da mlaznica ima otvor na jednoj strani, da li ima veze kako se mlaznica okrece oko uzduzne ose? Odn. da li rupice na mlaznici i cilindru treba da poklope?
Da li je moguce izbaciti quick fill?
zuxbg said:Jedna stvar mi je nejasna, u uputstvu piše ako se teško pumpa da treba uliti silikonsko ulje,