Дамјан said:Надам се да иде и неко упутство уз пумпу. И да у најгорем случају колеге са форума које раде сервис пушака знају и са пумпом да припомогну уколико затреба. Око загревања не верујем да ће бити проблема, јер планирам пцп са мањим резервоаром од 100 кубика
Mane kouč said:I vrlo brzo ćeš shvatiti da je trebalo da poslušaš savet i nabaviš bocu...
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
Хаха, у праву си. Сећам се пре тачно годину дана сам купио спрингерицу, и хвалио се истом, још се мислио испуњење сна из детињства. А ево сада чекам само да ми стигне све што сам поручио и да купим пцп. Мада морам и да будем реалан, немам неких услова за пуцање а тек ни времена, тако да је пушкица у калибру 4.5 са све својим малим резервоаром и више него довољна, па нека је и пумпа са све својим недостацима. Искрено не памтим када сам имао довољно времена да испуцам више од 30 дијаболаsash said:Preko preče - naokolo bliže
Uz malo strpljenja pojaviće se polovina čelična boca na oglasu , cenom između 150 i 200e . Fillstation naručiš sa Alija za 50ak evra +- koji će stići dok sakupišš još neki evro za bocu . Ako si za nove varijante , koštaju od 250-300e, čelične ili karbonske .
Ako misliš da prođeš malo jeftinije i "zaobiđeš" neke izdatke , bolje promeni hobi dok si na početku jer ovo je sve samo ne jeftina zanimacija . Ne mora biti ako uzmeš neku "jeftiniju" springeeicu i Mountmaster i tu se zaustaviš,ali ......ovo je bolest koja radi po principu Efekta kuvane žabe i dok se okreneš za godinu ili tu negde - od puške za stotinak evra nađeš se sa arsenalom koji košta toliko da bi na početku priče rekao " ha,ha , ma neeema šanse !' A takav je slučaj kod većine ovde na forumu , i ja sam jedan od njih.
Ima izreka u građevinarstvu,
Najbolji ravan krov je kosi krov .
Slično se može ovde primeniti i to će biti jedan od najboljih saveta za svakog novog strelca u PCP svetu :
NAJBOLJA PUMPA JE BOCA .
Дамјан said:Да ли је неко имао искуства са пумпом купљеном преко домаћег сајта за продају? Цена је коректна, исекао сам слике да не испада да је реклама.
Дамјан said:Хвала mzdv, хтео сам и ја у паниму него је ипак разлика у цени солидна, а онда опетсве тражим има ли ико да је баш овде купио. Мада, мање више све је то исто