BurekUSvemiru
Well-known member
Da li neko u NS uslužno puni puške? Da li puška može da stoji napunjena?
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
Sent from my Pixel 6 Pro using Tapatalk
dejan1972st said:Boca 6l oko 36.000din + fill station 8.500din a kompresor 49.000din
BurekUSvemiru said:Da li neko u NS uslužno puni puške?
BurekUSvemiru said:Da li puška može da stoji napunjena?
zare said:Čim ti izdaju fiskalni račun, garancija je 2 godine a oni mogu da pričaju šta god hoće.
Problem je što isto tako mogu da pričaju šta god hoće kada odneseš nešto na reklamaciju a oni kažu da nisi koristio u skladu sa namenom i uputstvom i odbiju ti reklamaciju. I ne možeš praktično ništa više da uradiš.
zare said:Ne kažem da i drugi neće popraviti ili zameniti ali ljudi misle da su time što imaju zakonsku garanciju, agencije za zaštitu potrošača i sve ostalo, potpuno zaštićeni. Nisu ni približno. Ali ako je trgovac pošten i stalo mu je do kupca i sopstvenog ugleda onda neće biti nikakvih problema.
Пумпа ми је малопре стигла, прво пумпање сам одрадио, све је добро, надам се да ће тако и остати. Уколико се нешто деси, имам број телефона, зовем и стижем у Барајево.wooyadeen said:zare said:Ne kažem da i drugi neće popraviti ili zameniti ali ljudi misle da su time što imaju zakonsku garanciju, agencije za zaštitu potrošača i sve ostalo, potpuno zaštićeni. Nisu ni približno. Ali ako je trgovac pošten i stalo mu je do kupca i sopstvenog ugleda onda neće biti nikakvih problema.
Pokvari se telefon koji sam kupio, odnesem ga u prodavnicu, predam na garanciju. Posle dva dana dobijem poruku da je moj zahtev odbijen. Zovem radnju i kažu mi da nije odbijen nego da se oni tako štite od zakonskih normi (više tamo ne kupujem)... Kada je oružje u putanju ja sam u poslednjih 5 godina pisao samo 3 odgovora za odbijanje reklamacije, i to različitim firmama. Firme za koje ja radim servis uvek ispoštuju garanciju, čak i u slučajevima kada je jasno da je korisnik nestručnim korišćenjem doveo do neispravnosti. Koliko sam ja primetio, jedini razlog da nekome bude odbijena garancija (kod firmi za koje ja radim servis) je da se spoji par stavki (oštećenje usled nestručnog korišćenja ili popravljanja plus veliki bezobrazluk i nekultura).
Хвала.wooyadeen said:Lik deluje da je baš, baš glup... Svo ulje koje je naneo na cev spolja, skinuo je o ring čim je potisnuo ručku na dole. Sve što je sipao kada je otvorio pumpu, mogao je da uradi bez otvaranja. Na pumpi ispod ručke ima rupica za usis preko koje se podmazuje. Podmazivanje ne treba preterivati, kap dve je dovoljno, sve preko toga će skupljati prljavštinu i praviti ekstra fini mulj unutar pumpe.
Отприлике после сваког другог, трећег коришћења. Мада ја сам нов у овоме. Биће боље да неко искуснији кажеzare said:Koliko često se podmazuje pumpa?