DraganMiletic
Active member
Problem je u tome sto su gasni klipovi kod jeftinih pusaka jako losi. Tako da te neke prednosti i nemas.
HW90@Gustavgule da li ti imas pusku na gasni klip? Koju preporucujes (a da ima da se kupi u Srbiji) i ako bi je uporedio sa HW35e koju bi izabrao?
Hw 35 ti je vrhunska puška ! Samo ako si početnik,mozda je bolje da uzmeš 7,5 j, dok uđeš u šemu da je i to oruzje da nema zezanja ,kreneš sa manjim daljinama pucanje iz stava...@Gustavgule da li ti imas pusku na gasni klip? Koju preporucujes (a da ima da se kupi u Srbiji) i ako bi je uporedio sa HW35e koju bi izabrao?
Zdravo drugari, jel stavljao neko gasni klip na zastavu 56/76 i moze li se uopste stavljati gasni klip na nju. Dobio sam je polovnu i nisam iz nje ispalio ni celu kutiju dijabola posto od prvog dana nisam bio zadovoljan. Okidanje nije bilo moguce nastelovati a i na osecaj se primecuju varijacije u brzini sto je naravno primetno i na meti. Juce sam je rasklopio da vidim sta se dogadja unutra i video da je klip u katastrofalnom stanju. Nabavljena je za plinkanje i busenje serpi. Mozete li mi preporuciti neki mod koji bi povecao snagu. Na njoj je neka pletena opruga koja deluje dosta jako ali dijabolu bukvalno mogu da vidim kako leti. Evo i par slicica

To vidim i ja ali ne znam sta da radim sad sa ovim. Pokajao sam se sto sam je uopste otvarao. Slao sam slike nekom prodavcu/serviseru na instagramu kaze da ova opruga ne pasuje na zastavu pa je klip razbusivan i zato je pukao.Ovo mi izgleda kao da su i klip i opruga u kućnoj izvedbi
SM Spring-meister
To vidim i ja ali ne znam sta da radim sad sa ovim. Pokajao sam se sto sam je uopste otvarao.
Овај форум окупља људе који се бар труде да се баве прецизним стрељаштвом, а што се тиче бушења посуђа и опекарских производа имаш на фб доста група где преовлађује тај тип ''стрељаштва''. Иначе за ту намену препоручујем неку бош аку бушилицу, а Заставица је ипак за финије ствари.Zdravo drugari, jel stavljao neko gasni klip na zastavu 56/76 i moze li se uopste stavljati gasni klip na nju. Dobio sam je polovnu i nisam iz nje ispalio ni celu kutiju dijabola posto od prvog dana nisam bio zadovoljan. Okidanje nije bilo moguce nastelovati a i na osecaj se primecuju varijacije u brzini sto je naravno primetno i na meti. Juce sam je rasklopio da vidim sta se dogadja unutra i video da je klip u katastrofalnom stanju. Nabavljena je za plinkanje i busenje serpi. Mozete li mi preporuciti neki mod koji bi povecao snagu. Na njoj je neka pletena opruga koja deluje dosta jako ali dijabolu bukvalno mogu da vidim kako leti. Evo i par slicica
Овај форум окупља људе који се бар труде да се баве прецизним стрељаштвом, а што се тиче бушења посуђа и опекарских производа имаш на фб доста група где преовлађује тај тип ''стрељаштва''. Иначе за ту намену препоручујем неку бош аку бушилицу, а Заставица је ипак за финије ствари.![]()

Vidim da pored preciznih strelaca okuplja i duhoviteОвај форум окупља људе који се бар труде да се баве прецизним стрељаштвом, а што се тиче бушења посуђа и опекарских производа имаш на фб доста група где преовлађује тај тип ''стрељаштва''. Иначе за ту намену препоручујем неку бош аку бушилицу, а Заставица је ипак за финије ствари.![]()
Vidim da pored preciznih strelaca okuplja i duhovite. Ja ne znam ni kako da odgovorim na ovo
. "busim serpe" je bio moj pokusaj da budem duhovit. Ja nemam ambicije olimpijskog strelca i ovim se razonodim. Vikendom stavim limenku na tarabu i gadjam je iz vazdusne. Ovo imam pa gledam sta od toga moze da se napravi. Hvala svima na konstruktivnim savetima i utrosenom vremenu.
О гасном клипану је много говорено на форуму, можеш претражити и видети, нарочито јефтини заменски клипови домаће и кинеске производње неће да те усреће.
Kako mi rece ovaj covek sa instagrama ova pletena opruga ne pasuje na fabricki klip zato je klip razbusiva a zbog toga je i puko. On nema fabricki klip a ako i nadjem moracu da kupim i oprugu. Ova opruga mi jos uvek deluje dobro a i jaka je tako da bi gledao da je zadrzim. Obzirom da je gasni klipan ispao iz igre ideja je da pokusam da repariram ovaj klip. Zavartim pukotine i ostecenja i obradim to na strugu.