Šala, Zabava i iskrice mudrosti

sad bas prevodim pravila i ovom pravilniku pise da moze samo stock puska bez da su menjani mehanizam, regulator mora da ima fiksnu vrednost tako da nam propade pola takmicenja ako se drzimo toga. pola pusaka ima podesavanje regulatora

Jbg. Ništa ja na Priesta ću da vratim onaj pintball od 150bar,na jednu bocu, a na drugu onaj od 125bar.Tako da će proći bez problema. Sreća moja da sam uglavnom gadjao do 100m.Valjda će se isplatiti, pa makar i sa roze zekom :D

kircan said:
sad bas prevodim pravila i ovom pravilniku pise da moze samo stock puska bez da su menjani mehanizam, regulator mora da ima fiksnu vrednost tako da nam propade pola takmicenja ako se drzimo toga. pola pusaka ima podesavanje regulatora
Auu, kako sad to? Ali dobro, meni lično nije problem. :)

sad sam procitao ceo pravilnik po kome radimo takmicenje i tu jasno pise da regulator sme samo fabricki , koji ugradjen, nikako eksterni i da mora da ima fiksnu vrednost. pise tamo i koje vrednosti.
Ono sto je mozda veci problem je duzina cevi od 500mm. Mada meni za cz i gsg to pase ali mi je streamline eliminisan.

mada mi je najgluplje da moraju one takmicarske dijabole. to bi trebali promeniti. gde da nadjem te pljosnate. kad svi koristimo jsb diabolo a ne te match dijabole

A jbg tezina od 4,6 kg i mene eliminise , hasa sa optikom preko 6 kg .
Ali ok , pravila su pravila , gsg prolazi pa na 25 i 50 M ...

Ja po pravilima, prolazim sa Diana springericom bez optike, ali nema veze, imam mehanički nišan.

Kidam cijev
Testerišem kundak
Brusim dijabole
Regulator varim
I tako ću da vas pokidam...... :D :D :D

Nista, imacete moralnu i navijacku podrsku. Kao i sve ostalo sto je potrebno za takmicenje.Tako sam i predpostavio da ce biti jbg.

ajde reko malo da vas isprepadam, mada su pravila stvarno ozbiljna. narocito za stalke, postolja...
u stvari samo dzak sa peskom je dozvoljen

Users who are viewing this thread

Back