Šala, Zabava i iskrice mudrosti

I stalak sa nogama uz impakta kao prilog?
A jesi gledao kad kroz 10- 50 optiku?
Mod edit: Zveki ne pisi post za postom i koristi dugme edit (olovka). OK koristiću ubuduće :D :D :D

Biće zanimljivo na tom takmičenju, već sad je jasno. Od savijanja Impakta u perecu, do jedenja meta. :D :D

Evo ja sam spreman, ako ne pobedim da dunem 10 piva i 20 cevapa. Evo potpisujem. Kad vam kircan kaze.

Ja sam rešen da pomognem sekretaru u borbi sa ćevapima, pa ko pretekne (ćevapi sigurno neće).

I Sightron-a za desert 😉 Ma nemoguce da se u rukama takvog neprikosnovenog strelca trese slika na 10+ uvelicanju. Kroz Slll nisam ali jesam kroz optike 10+ uvelicanja 😂😁😁

Lično smatram da bih lakše iz stojećeg stava pogodio metu na 20x uvećanju, nego na 50x ovo pričam za 90 metara.

Ne bih da potcenjujem ali na 40-50x puta iz stojećeg stava male su šanse da bilo ko od nas uspe da zadrži metu u optici (ako i uspe da je nađe)... Kada pucamo na 50m iz stojećeg stava u metu veličine 45mm (Sportex, Sebić i ja) uglavnom su nam uvećanja 10-25x.

Evo predloga za utešnu nagradu:

IMG_20191220_230010.jpg

Nadam se da će ispuniti očekivanja ovakav dizajn :lol:

Ma Zveki nemam ništa protiv samo da vidimo...

Screenshot_20191220_231645.jpg

Jedenje meta sa stalkom i još koju atrakciju.
:lol:
Pa posle na iće I piće.

zamislite dođe roze zekan i pokida knindže škorpione ledene gvozdene panišere razne mahere goxije roxije i ostale
a jao sramota bi bila :D :D :D :D :D

Hahahahaha , svi ste carevi , hahahaha , ja vise volim rostilj i bicu u blizini istoga pa mesto bilo i zadnje bas me briga , al kad stignu takmicari rostilj ce biti u mom stomaku :lol: :lol: :lol:

zvezdan said:
zamislite dođe roze zekan i pokida knindže škorpione ledene gvozdene panišere razne mahere goxije roxije i ostale
a jao sramota bi bila :D :D :D :D :D

malo sam pogođen tvojim nedostatkom pažnje, nigde nisi pomenuo kidanje sekretara
jbg, nije u redu

Users who are viewing this thread

Back