Username_nn
Member
Malopre me je bas ta koncanica potsetila na mog kineza, nabavio sam ga za oko 4.000 u Panimu kad sam se provozao do Pozarevca.Ima li ko od kolega da je raspolozan da da koji savet , ili nesto predlozi u vezi optike i nosaca?
U pitanju je Zastava.
Meni bi bilo dovoljno do 9× uvecanje , i da optika nije gabaritna.
Sto se tice kvaliteta , da to bude neka sredina , moze i polovna.
Sto se tice iskustva sa optikama , moram priznati da nemam.
Inace zeleo bih da koncanica izgleda bar ovako kao na slici.
Na zalost je samo fiksno 4x koliko se secam, ali je ok meni bar. Ne bezi koncanica ali koristim je samo na 4.5mm D pistolju.
Samo mislim da ce zastava sa time da izgleda malo futuristicki, evo koja slika:

Iskreno kad kroz nju nisanim okom vidim maltene istu koncanicu ko na tvojoj slici, jos moze da menja boje crvena, zelena i plava, takodje ima 3 nivoa jacine za svaku i ne trosi brzo baterije ako ostane ukljucen.

Video sam ga isto na KP i sad opet pronasao, ali ne mogu da prekopiram link. Kucajte samo Red Dot ACOG 4x32 i izacice Panim isto prodaje ali je druga cena sad, iskreno ne secam se koliko sam platio mislim da je manje bilo mozda nisam siguran.
Video isto na AliExpressu tamo je mozda 30,40€ ne secam se, ali mi se svidja.
Evo je slika na 10,12m +/- :

Preko 600 dijabola ispalio i ja i par drugova sa tim setom na toj daljini niko nije promasio crno, bez oslonca na 10m takodje ne masi vise od 7,6 mozda neko ako ne vidi dobro ili se bas trese.
Ako nadjete brend neki da pravi takve sa zumom posaljite link ako se setite uzeo bi i ja, razmisljao sam da mu stavim uvecanje eksterno ako nadjem ali moro bi da nosim da izprobam.
Edit:
Nasao sam original kosta oko 200eur samo! Prvi sti sto sam nasao je bio BHP u Americi za 1.600$, sad samo da nadjemo nekoga ko ide kolima ili se vraca iz Ceske da nas ne mrace na carini.

Trijicon ACOG TA31-ECOS-G 4x32 red cross puškohled - Replika | Armyman s.r.o.
Puškohled Trijicon ACOG TA31-ECOS-G 4x32 red cross - Replika, Illuminated Crosshair .223 Ballistic Reticle, 3.25 MOA RMR Type 2 Sight, 22 rail adaptér.
Sad kad sam postavio link, ovaj od 200$ pise REPLIKA na linku... Bilo jeftinije od obicnih red dotova ali izgleda isto ko pravi.
Last edited: