skorpio said:Moze li neki savet za optiku springerica oko 11/12 joula.
Sto kraca da moze da stane , kratak cilindar , gadjanje do 40 metara , da nije skupa ustvari sto jeftinija a da moze da izdrzi trzaj sa standardnim nosacima![]()
Ledeni said:Samo da dodam, ako niste pratili tu temu - pre neki dan mi je stigla treća optika sa Alija![]()
Sa tom poslednjom sam, baš rizikovao, ali se isplatilo. Mislim da optički nišan takvih karakteristika kod nas ne bih uspeo da nađem po ceni manjoj od 25-30 hiljada. Možda bi koštalo i više.
Ledeni said:Samo da dodam, ako niste pratili tu temu - pre neki dan mi je stigla treća optika sa Alija![]()
Sa tom poslednjom sam, baš rizikovao, ali se isplatilo. Mislim da optički nišan takvih karakteristika kod nas ne bih uspeo da nađem po ceni manjoj od 25-30 hiljada. Možda bi koštalo i više.
Ledeni said:Hvala vam.
Slažem se sa Berettom. Meni su na primer ocarinili patike plaćene 23$, a bez carine su mi prošle optike od 50$ i 120$. Sa njima se zaista nikada ne zna.
alexsasax said:I sam sam u potrazi za optikom, po onome sto sam procitao bolje je imati optiku sa podesivom paralaksom. Ne vidim tu opciju kod Panamax-a, znaci Air king bi trebao da vise odgovara tvojim potrebama. Kupujes kod nas ili porucujes iz inostranstva?
Sent from my iPhone using Tapatalk
alexsasax said:Air kong ima podesavajucu paralaksu, pise u specifikacijama. Kod Panamax-a ne pise koliko sam ja video.
Sent from my iPhone using Tapatalk