Kolege evo mene ponovo, nije mi bio za cilj da ovaj video postavljam, ali na kraju sam se predomislio.
Kao šta sam nedavno rekao da će biti izmena, tako da sam ovaj put uradio multifunkcionalni držač telefona, a još toga ima da se radi i menja. Kada sve to izmenim onda ću da napravim jedan bolji klip.
Ovaj put mi je bio cilj da probam držač telefona, kao i novi program za obradu video klipa, a u medjuvremenu sam probao sa ti telefona da snimam, standardni koji koristim je Meizu m2 note, probao sam i Xiaomi poco x3 koji ima 4 kamere a glavna je 64mpx, iskreno sa istim sam se i namučio, koju god kameru stavim daje sliku, čim uvećam slika nestane, na kraju sam uspeo i zadnji je bio Samsung Galaxy S4, i po meni je on najbolji u smislu šta ima čistu sliku.
Da napomenem, pre sam probavao još neke Samsung telefone ali neki su konstantno imali prekajo belilo tako da nije bilo moguće sa njima snimati, neki nisu imali digitalni zoom tokom video zapisa, sve u svemu navedeni telefoni su bili starije generacije.
https://www.youtube.com/watch?v=Bd-pLX07TWw