Zveki kume brate, tu smo de smo samo zbog jednog jedinog razloga ... Impact koga sam kupio bio je neispravan, da te podsetim " ma koliko dizao pritisak nisam mogao da postignem vece brzine.
Nakon obracanja uvozniku nisu mogli nikako da mi poprave pusku jer nisu imali ni jedan jedini deo u rezervi gde mi je ponudjeno da pusku vratim i da mi vrate novac.
Nakon 10tak dana jurnjave niko nije bio u mogucnosti da mi podesi ili popravi pusku( sem podesavanja regulatora i hamera ). Kada sam ostao sam u dilemi da li da vratim pusku ili pokusam nesto sam da uradim, prelomio je moj karakter ... to nesto sto imam u sebi da nikad za nista ne odustajem tj nema predaje i da za 100din ili za 1.000.000din isto me b..i k..a i u tom trenutku pogled koji mi je zastao na moj zid puna alata ... gde sam sam sebi rekao " ISKOPACE TEBE BILI JA TI KAZEM"
Seti se da smo nocima bili na vezi pokusavajuci da shvatimo problem zajedno sa Rajkom. Tada smo i utvrdili da je prvo neispravan regulator, pa manometri pokazuju drugaciji pritisak kad im zamenim mesta, c3 bamper rokno ... odvio se srafcic na Valve seat sa suprotne strane od valve housinga ... upao u kuciste hamera gde se zaglavio i usporavao hamer, opruga valve roda spala na derlin koji zatvara valve seat... itf itd itd
Seti se kako je u jednom trenutku Rajko psovao i terao me da vratim pusku kolko je bio popizdeo a doduse i zvao sam ga na svaki sat vremena da mu kazem zapazanja i cujem njegovo misljenje.
Uglavnom sam sam samcijat krenuo u avanturu bez ikakvog iskustva i uz tvoju podrsku i savete Rajka, rasklapao i sklapao impacta do 6 ujutru... i to da podvucem DANIMA I NOCIMA
Nisam se obazirao na to sto krsim garanciju jer svakako nista nije moglo biti uradjeno sem vracanja puske ... a ja nisam hteo da je vratim ni mrtav tako fa nema nazad i to je to.
Kada sam shvatio princip rada i otklonio kvarove nabavio novi Huma regulator puska je radila kao sat.
Tada nakon svega sto sam prosao, logicno je bilo da sam potrazio informacije na netu i krenuo u modifikacije zasnovane na idejama Amera sa Airgunnation gde sam se sprijateljio sa Edosanom i Heavy Impact sa kojima sam eto delio informacije i skupljao informacije.
Prve TP i Pellet probe sam sjebao al druge sam vec prepravljao bez greske, muke sa strugarima i jos puno toga i izgubljenih zivaca vremena i para.
Mi smo sad tu de jesmo samo zbog jedne jedine stvari i to zapamti a zove se ... NEISPRAVNI IMPACT i naravno snazna volja da se resi problem i nastavi sa experimentima makar nas skupo kostali ...
Drago mi je da si i sam usao u materiju i shvatio da sam mozes sve ... ama bas sve.
Eto, vecina verujem da sve ovo nije znala i da sad mogu da razumeju moju radost za svaki pomak koji napravaomo napred.
PS
Sad ne cepidlaci nego pusti na paypal koju stotku sto ce ustedis na gorivo