sokolicc said:Пробаћу да уловим неке боље дијаболе и да одем до стрељане. Свакако није журба.
Нека препорука за дијаболе? ЈСБ Експрес, ХН са равном главом?
Само и даље питање стоји - коме у НС или околини да однесем?
Vincester said:Dobio si odlicne savete, mada vidim da te ta kriva cev bas nervira.
Sigurno ce neko od kolega da ti predlozi nekog dobrog servisera koji ce ti to resiti.
Imao sam isti slucaj sa jednom zastavom .
Mislim da je bila zastava M81
Resava se to to bez ikakvih problema.
Moguce da ce postojati blage posledice , bar sto se tice unutrasnjosti cevi.
Mada ja ih nisam primetio.
Ево те кривине. Троугао сам наслонио на блок (пре тога проверио да ли је троугао прав, зна кинез да укриви то).Vincester said:Evo jednog primera kako mozes proveriti samu cev.
Ne savetujem da ti da ti nesto pokusavas vec da odneses cev da ti neko od servisera to odradi.
Samo ispravljanje cevi nacin na koji je ovaj lik odradio mi se bas i ne dopada.
Nekako je to brzo odradio bez merenja da slucajno ne predje granicu.
Ja sam to radio na molo drugaciji nacin.
https://youtu.be/-fiNCKpaMaY
milka1g said:Jako lepo izgleda, ko bi rekao da je kriva cev. Ja imam jednu koja je smirglana i sva nikakva, zveci opruga, ali sa hn sport bije u tacku na 10m sa oslonca. Dobro ne bukvalno u tacku ali vise je problem u meni.Mozda ova tvoja pravi dobre grupe i sa takvom cevi, ja bih je dobro testirao pre nego sto se odlucim za ispravljanje.
Nemoj XH .sokolicc said:milka1g said:Jako lepo izgleda, ko bi rekao da je kriva cev. Ja imam jednu koja je smirglana i sva nikakva, zveci opruga, ali sa hn sport bije u tacku na 10m sa oslonca. Dobro ne bukvalno u tacku ali vise je problem u meni.Mozda ova tvoja pravi dobre grupe i sa takvom cevi, ja bih je dobro testirao pre nego sto se odlucim za ispravljanje.
Нисам видео да су се људи усрећили са кривином у страну, шта знам. Једино ако ћу увек гађати 10м.
Где могу наћи тај ХН? Нисам видео по продавницама у калибру 4.5, а прегледао сам по свим овим већим.
sokolicc said:Није да 'оћу паметан да се правим али зар није помала та брзина за 9.8Ј? Питам да се образујем јер нисам сигуран, мислио сам да је то директна веза између брзине и масе дијаболе.
RWS Training - 8.18gr и 568fps му дође 5.86ft-lb, то јест 7.95Ј.
Сигурно је апликација била добро подешена?