Slavia 631 svasta nesto

:D :D :D Ajd,ovih dana cu isprobati i tvrd i mekan(da mi pokojni otac ovo procita,odrekao bi me se) :D :D :D

Da izvinete, ja sam probao i jedan i drugi...
Obarac. Da se razumemo... :lol:
@Glale, pisi koji ti je bolje pasovao...
Obarac. Da se razumemo...

Proka said:
Da izvinete, ja sam probao i jedan i drugi...
Obarac. Da se razumemo... :lol:
@Glale, pisi koji ti je bolje pasovao...
Obarac. Da se razumemo...

Pa,moram,sad kad sam ""zagrizo"" :D :D :D u ovu temu,mislim obarac,isprobacu,nadam se sutra,pa javim koji mi vise pasuje.Miskic,sjebo si nas sa obaracom nacisto :D :D :D

Evo me, :D isprobao sam,definitivno mi vise odgovara(u skladu sa godinama) mek okidac. :D :D :D
@Miskic89,ono ti je bas tvrdo kad ga zategnes do kraja.
Somborski plavci,sad sam saznao da ujutro dolazim za Beograd,ako vam treba nesto odavde ili odande poslati ovamo,rado cu vam biti na usluzi.Od 10h ujutro cu neko vreme biti na Vracaru,Panacea klinika

Eh da ima tamo negde jedna plava beretka sa orlicem, ne bih pitao sta kosta. Ne donesoh ni jednu...
Hvala u svakom slucaju kolega.
Sto se obaraca tice ja ne znam kako ova danasnja omladina moze da voli onoliko tvrde... Okidace, da se razumemo.. :lol:

Proka said:
Eh da ima tamo negde jedna plava beretka sa orlicem, ne bih pitao sta kosta. Ne donesoh ni jednu...
Sto se obaraca tice ja ne znam kako ova danasnja omladina moze da voli onoliko tvrde... Okidace, da se razumemo.. :lol:

Imao sam negde tu plavu beretku,ne secam se kad sam je zadnji put video,selio sam se...Ako je slucajno nadjem,dobices je(ali iskreno sumnjam da je ziva)

Proka said:
E moj Proko i mi smo voleli tvrdo kad smo bili mladi, sad je daj sta das :lol: :lol: :lol:

Mislim na zene, da ne dodje do zabune :lol: :lol: :lol:

Izvinjavam se za off :(

Nije bas mesto za ovaj post ali ajde,vezano mi je za Pusku.Kupljena optika NS Mountmaster 3-9x40AO ima neko savijanje slike,nije strasno ali kad sam vec isao za Bgd,odnesem je u Tropic na reklamaciju ili konsultovanje.Uglavnom fini ljudi tamo su rekli da ce mi danas ili sutra kad im stignu poslati drugu.Moje pitanje je,da bi bilo bolje da sacekam par dana da signe Discaveri 4-16x44SF ili 6-24x44SF i doplatim razliku???Pretpostavljam da imam vremena do sutra da im javim.Molim vas kolege za misljenje po iskustvu(koje je sigurno vece od mog iskustva sa optikama)

:( Jbg,niko mi nije dao nikakav pametan savet.Sad sam zvao MP Tropic i rekao da cu ipak sacekati da dodje Discaveri ili 4-16x44SF ili 6-24X44SF.Trebalo bi da stigne do kraja meseca :(

Ja sam koristio Nikka kao tvog skoro 2 godine na springerici snage oko 8j.I bio sam zadovoljan.

goxy said:
Ja sam koristio Nikka kao tvog skoro 2 godine na springerici snage oko 8j.I bio sam zadovoljan.

Pa,sad cekam da dodje Discaveri,naj verovatnije 6-24x44SF,nadam se da ce drzati nulu,a i negde sam procitao da je Voja napisao da bi uzeo i x200 uvecanje da moze :D :D :D

glale said:
:( Jbg,niko mi nije dao nikakav pametan savet.Sad sam zvao MP Tropic i rekao da cu ipak sacekati da dodje Discaveri ili 4-16x44SF ili 6-24X44SF.Trebalo bi da stigne do kraja meseca :(
Ja imam Discovery VT-R 4-16x44 SF, ali s obzirom da nisam koristio Nikko Stirling i da optiku još uvek nisam valjano probao nisam hteo da se oglašavam.
Ova moja ima bistra sočiva, čistu sliku čak i na najvećem uvećanju slika nema distorziju, barem je moje oko ne vidi. Paralaksu nisam mnogo testirao ali deluje mi da je okej.

Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока

Rax032 said:
glale said:
Ja imam Discovery VT-R 4-16x44 SF, ali s obzirom da nisam koristio Nikko Stirling i da optiku još uvek nisam valjano probao nisam hteo da se oglašavam.
Ova moja ima bistra sočiva, čistu sliku čak i na najvećem uvećanju slika nema distorziju, barem je moje oko ne vidi. Paralaksu nisam mnogo testirao ali deluje mi da je okej.

Slavia 631 nema neki prejak trzaj ali bi mi puno znacilo,kad isprobas,da li optika zadrzava podesavanja,odnosno,da li drzi nulu.Sa Norconiom imam problem da stalno moram podesavati turete...nista od grupe od 5 dijabola

Situacija sa optikama kod nas je losa jer uvoznicima trebaju dve dozvole, jedna za optiku druga za optiku uvecanja veceg od 10x. Nonsens.

glale said:
Rax032 said:
glale said:

Slavia 631 nema neki prejak trzaj ali bi mi puno znacilo,kad isprobas,da li optika zadrzava podesavanja,odnosno,da li drzi nulu.Sa Norconiom imam problem da stalno moram podesavati turete...nista od grupe od 5 dijabola
Uf, teško da ću biti od pomoći. Pošto optika ide na Artemis M16 koji je PCP neće biti merodavno.

Da li je iko mjerio izlaznu brzinu sa svojom pucom?
Juce mjerena brzina sa hn ravnim dijabolama, 0.53 tezina cini mi se. Samo 150 m/s
Nije mi jasno zasto kad je kompletna unutrasnjost puske nova, klip, silikonski dihtung, opruga, i jos ona dva tokarena hepeka da je ojacaju dodatno

Users who are viewing this thread

Back