Proka said:Da izvinete, ja sam probao i jedan i drugi...
Obarac. Da se razumemo... :lol:
@Glale, pisi koji ti je bolje pasovao...
Obarac. Da se razumemo...
Proka said:Eh da ima tamo negde jedna plava beretka sa orlicem, ne bih pitao sta kosta. Ne donesoh ni jednu...
Hvala u svakom slucaju kolega.
Sto se obaraca tice ja ne znam kako ova danasnja omladina moze da voli onoliko tvrde... Okidace, da se razumemo.. :lol:
E moj Proko i mi smo voleli tvrdo kad smo bili mladi, sad je daj sta das :lol: :lol: :lol:Proka said:Eh da ima tamo negde jedna plava beretka sa orlicem, ne bih pitao sta kosta. Ne donesoh ni jednu...
Hvala u svakom slucaju kolega.
Sto se obaraca tice ja ne znam kako ova danasnja omladina moze da voli onoliko tvrde... Okidace, da se razumemo.. :lol:
goxy said:Ja sam koristio Nikka kao tvog skoro 2 godine na springerici snage oko 8j.I bio sam zadovoljan.
Ja imam Discovery VT-R 4-16x44 SF, ali s obzirom da nisam koristio Nikko Stirling i da optiku još uvek nisam valjano probao nisam hteo da se oglašavam.glale said:Jbg,niko mi nije dao nikakav pametan savet.Sad sam zvao MP Tropic i rekao da cu ipak sacekati da dodje Discaveri ili 4-16x44SF ili 6-24X44SF.Trebalo bi da stigne do kraja meseca
![]()
Rax032 said:Ja imam Discovery VT-R 4-16x44 SF, ali s obzirom da nisam koristio Nikko Stirling i da optiku još uvek nisam valjano probao nisam hteo da se oglašavam.glale said:Jbg,niko mi nije dao nikakav pametan savet.Sad sam zvao MP Tropic i rekao da cu ipak sacekati da dodje Discaveri ili 4-16x44SF ili 6-24X44SF.Trebalo bi da stigne do kraja meseca
![]()
Ova moja ima bistra sočiva, čistu sliku čak i na najvećem uvećanju slika nema distorziju, barem je moje oko ne vidi. Paralaksu nisam mnogo testirao ali deluje mi da je okej.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Uf, teško da ću biti od pomoći. Pošto optika ide na Artemis M16 koji je PCP neće biti merodavno.glale said:Rax032 said:Ja imam Discovery VT-R 4-16x44 SF, ali s obzirom da nisam koristio Nikko Stirling i da optiku još uvek nisam valjano probao nisam hteo da se oglašavam.glale said:Jbg,niko mi nije dao nikakav pametan savet.Sad sam zvao MP Tropic i rekao da cu ipak sacekati da dodje Discaveri ili 4-16x44SF ili 6-24X44SF.Trebalo bi da stigne do kraja meseca
![]()
Ova moja ima bistra sočiva, čistu sliku čak i na najvećem uvećanju slika nema distorziju, barem je moje oko ne vidi. Paralaksu nisam mnogo testirao ali deluje mi da je okej.
Послато са POCOPHONE F1 уз помоћ Тапатока
Slavia 631 nema neki prejak trzaj ali bi mi puno znacilo,kad isprobas,da li optika zadrzava podesavanja,odnosno,da li drzi nulu.Sa Norconiom imam problem da stalno moram podesavati turete...nista od grupe od 5 dijabola