RWS SuperPoint 0,53g. su izuzetno dobre dijabole.Rax032 said:Hvala svima kolege. Korišćena je puška na takmičenjima kako mi je rečeno, i da, nema prvo koleno uopšte nego odmah okida.
Nisam navikao na ovoliku mekoću, ali mi se dopada jer volim mek okidač.
Pošto ima vas koji imate Slavije, uzeo sam RWS Training od 0.53g i SportS Match dijabole, da li je to dobar izbor za ovu pušku?
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Nemam njih ovde kod mene u gradu u radnji. Od RWS-a samo Hobby, Basic i Training. H&N sport, neke Diana, Mauser i SportS sam jedino imao u ponudi.Glock17 said:RWS SuperPoint 0,53g. su izuzetno dobre dijabole.Rax032 said:Hvala svima kolege. Korišćena je puška na takmičenjima kako mi je rečeno, i da, nema prvo koleno uopšte nego odmah okida.
Pošto ima vas koji imate Slavije, uzeo sam RWS Training od 0.53g i SportS Match dijabole, da li je to dobar izbor za ovu pušku?

Proka said:Nisam njih nikad koristio, al moracu da probam. RWS Training i Basic su mi se odlicno pokazale.
Od svih sto si naveo Hn sport ubedljivo najbolja dijabolaRax032 said:Nemam njih ovde kod mene u gradu u radnji. Od RWS-a samo Hobby, Basic i Training. H&N sport, neke Diana, Mauser i SportS sam jedino imao u ponudi.Glock17 said:RWS SuperPoint 0,53g. su izuzetno dobre dijabole.Rax032 said:Hvala svima kolege. Korišćena je puška na takmičenjima kako mi je rečeno, i da, nema prvo koleno uopšte nego odmah okida.
Ali nabaviću kasnije nekad online putem, taj RWS što si mi preporučio i JSB.
Probao sam je malopre, ali samo plinkao i deluje mi super. Okidač mi odgovara ovakav kakav jeste, o preciznosti ne mogu mnogo da sudim jer nisam gađao petodinarke i slično, jer iskreno nemam ja vid za to.
Probao neku metu da nacrtam pošto mi sve ištampane ostale u selu, i ajde kao stojeći da probam i ništa ja tu ne vidim na 10 metara.
Nazalost početak 90'tih dijabole skupe kao krv a nije ih nešto ni bilo za kupiti pa metoda know-how ,sačma kao opcija,a kada ni toga nije bilo olovo od tegova za točkove oblikovano priručnim metodama,sada me sramota kad se setim.kircan said:Vrh hemijske mu dodje kao potkalibarsko zrno. Nemojte tako kolega, svi smo kao deca pucali sa svim i svacim. Cudi me da nema eksera unutra.
Rax032 said:Zahvaljujem kolega.
Glock17 said:Nikada mi nisu bili jasni ti hladni bruniri, al bukvalno ... :roll: