Slavia 631 svasta nesto

Proka said:
Opa, ovo su neki novi momenti, rekao bih ja.. ;)
Cestitke kolega, sa srecom!

Da, da, daaaa... :cool:

CZ-631-Lux.jpg

Glock17 said:
Proka said:
Opa, ovo su neki novi momenti, rekao bih ja.. ;)
Cestitke kolega, sa srecom!

Da, da, daaaa... :cool:

CZ-631-Lux.jpg
Sta je, bre, sad ovo? Odakle ovo ispade? :shock:
Mozda se varam, ali, da nisi ti kojim slucajem, onako usput, reda radi, pribavio jos jednu cevku?

Proka said:
Sta je, bre, sad ovo? Odakle ovo ispade? :shock:
Mozda se varam, ali, da nisi ti kojim slucajem, onako usput, reda radi, pribavio jos jednu cevku?

Nezvanično da, a zvanično čekam rešenje od ostavine pa da regulišem papire, vratim nekadašnji oružani list i prevedem je u "D" kategoriju na svoje ime.

Proka said:
Pridruzujem se nezvanicnom cestitanju. ;)
Izgleda mi vrlo lepo, nije mnogo "olupana".

Sve je na njoj izvorno fabrički, lak, drvo orah, prvi brun, sve...jedino je promenjen oring, originalni đon i opruga.

:D Ako mi naleti jos neka Slavija 631 ili 634,sigurno cu je kupiti.Nije uredu da ih ljudi drzei iza ormana ili u garazi.

Opa, osnivamo udruzenje za spas Slavije? Tako i treba, greh je da te puske trunu zavucene u nekom ćumezu.

Proka said:
Opa, osnivamo udruzenje za spas Slavije? Tako i treba, greh je da te puske trunu zavucene u nekom ćumezu.

ko nije pucao iz 631 ne zna šta je precizna springerica ;)

Za springericu je vrlo precizna,ali mislim da je fabricka kontrolna grupa iz stege na 10 metara oko 20mm.Ispravite me ako gresim

glale said:
Za springericu je vrlo precizna,ali mislim da je fabricka kontrolna grupa iz stege na 10 metara oko 20mm.Ispravite me ako gresim
Na mom ex Perunu 734 je bila tako, oko 20mm. Sto mi je cudno, ja sam sa njim ubijao dosta uze grupe.
Al dobro, u fabrici to ide serijski, zabole njih da poliraju okidanje, traze dijabole koje najvise odgovaraju itd.... Samo produva pet komada kroz cev i daj sledecu.

Proka said:
glale said:
Na mom ex Perunu 734 je bila tako, oko 20mm. Sto mi je cudno, ja sam sa njim ubijao dosta uze grupe.
Al dobro, u fabrici to ide serijski, zabole njih da poliraju okidanje, traze dijabole koje najvise odgovaraju itd.... Samo produva pet komada kroz cev i daj sledecu.

Baš tako Proko, inače i kod mene su grupe dosta uže od navedenih 20mm.

Users who are viewing this thread

Back