Glock17
New member
Proka said:Opa, ovo su neki novi momenti, rekao bih ja..![]()
Cestitke kolega, sa srecom!
Da, da, daaaa...
Proka said:Opa, ovo su neki novi momenti, rekao bih ja..![]()
glale said::lol: Kolega@Glock17,ti si FENOMEN :lol: :lol: :lol:
Sta je, bre, sad ovo? Odakle ovo ispade? :shock:Glock17 said:Proka said:Opa, ovo su neki novi momenti, rekao bih ja..![]()
Da, da, daaaa...![]()
![]()
Proka said:Sta je, bre, sad ovo? Odakle ovo ispade? :shock:
Mozda se varam, ali, da nisi ti kojim slucajem, onako usput, reda radi, pribavio jos jednu cevku?
Proka said:Pridruzujem se nezvanicnom cestitanju.![]()
Izgleda mi vrlo lepo, nije mnogo "olupana".
glale said:Ako mi naleti jos neka Slavija 631 ili 634,sigurno cu je kupiti.Nije uredu da ih ljudi drzei iza ormana ili u garazi.
Proka said:Opa, osnivamo udruzenje za spas Slavije? Tako i treba, greh je da te puske trunu zavucene u nekom ćumezu.
Na mom ex Perunu 734 je bila tako, oko 20mm. Sto mi je cudno, ja sam sa njim ubijao dosta uze grupe.glale said:Za springericu je vrlo precizna,ali mislim da je fabricka kontrolna grupa iz stege na 10 metara oko 20mm.Ispravite me ako gresim
Proka said:Na mom ex Perunu 734 je bila tako, oko 20mm. Sto mi je cudno, ja sam sa njim ubijao dosta uze grupe.glale said:Za springericu je vrlo precizna,ali mislim da je fabricka kontrolna grupa iz stege na 10 metara oko 20mm.Ispravite me ako gresim
Al dobro, u fabrici to ide serijski, zabole njih da poliraju okidanje, traze dijabole koje najvise odgovaraju itd.... Samo produva pet komada kroz cev i daj sledecu.