Da ne odgovaram svakome posebno - hvala svima na lepim rečima. Eto, zaista se potrudim oko snimanja i editovanja da bi vam bilo zanimljivo dok gledate i drago mi je što vam se sve to dopada. Hvala takođe i na sugestijama i predlozima koje sam dobio. S tim u vezi, drugi deo testa ću obaviti na 150 metara, a pre toga ću pokušati da sortiram slagove po težini, jer se čini da tu ima ozbiljnih odstupanja. Pošto moja vagica nije dovoljno precizna, probaću da to odradim u nekoj apoteci i da odvojim slagove po težinama, recimo 1,63 g, 1,64 g i 1,65 g, pa da tako pucam grupe. Osim toga, pokušaću da hroni namestim tako da mogu sve vreme da merim brzine i uvidim ima li i tu odstupanja. Takođe, od sada ću posle punjenja puške prvo jednom opaliti na prazno, jer kolege kažu da taj prvi hitac često bude različit od narednih, a i meni se čini da mi prvi posle punjenja uvek ode nekako visoko. Podrazumeva se, sve ću opet snimiti od početka do kraja. Ne očekujem da ću time moći da se bavim pre 10. septembra :-( .
Nakon toga, na red dolazi test H&N slagova, ali o tom - potom. Duga je jesen.