Imam P35 i sada, posle svih muka koje je jadna pucaljka imala, zadovoljan sam njom. Međutim, AP900 sa "običnim" rezervoarom, težinom od samo 1,6kg i sklopivim kundakom je nešto što mi treba u životu. Nadam se da im Panim, jednom kad stignu u Srbiju, neće preterano podići cenu (u Španiji su trenutno ~270 EUR).
Španija je veoma jeftina za vazdušne puškeImam P35 i sada, posle svih muka koje je jadna pucaljka imala, zadovoljan sam njom. Međutim, AP904150 sa "običnim" rezervoarom, težinom od samo 1,6kg i sklopivim kundakom je nešto što mi treba u životu. Nadam se da im Panim, jednom kad stignu u Srbiju, neće preterano podići cenu (u Španiji su trenutno ~270 EUR).
Meni su interesatne AP900 B i AP1000 4K, nadam se da će obe biti jednog dana u ponudi kod nas i da mogu da ih vidim i odlučim koja mi više odgovara...Imam P35 i sada, posle svih muka koje je jadna pucaljka imala, zadovoljan sam njom. Međutim, AP900 sa "običnim" rezervoarom, težinom od samo 1,6kg i sklopivim kundakom je nešto što mi treba u životu. Nadam se da im Panim, jednom kad stignu u Srbiju, neće preterano podići cenu (u Španiji su trenutno ~270 EUR).
Biće mnogo više od toga, PDV, a porez na uvoz je mnogo veći nego u Španiji.Meni su interesatne AP900 B i AP1000 4K, nadam se da će obe biti jednog dana u ponudi kod nas i da mogu da ih vidim i odlučim koja mi više odgovara...
A cena...270 ili 300 €, ako će to da stimuliše uvoznika da ih uveze, nek' bude i 400€.
Postoji još jedan razlog, a on je i verovatniji. Ukoliko bi se AP900 prodavao po istoj ceni kao i u Evropi (300-450 EUR) ugrozio bi prodaju ostalih PCP pusaka i karabina iz istog cenovnog ranga koje naši uvoznici imaju na lageru, a to je nešto što oni sebi ne mogu da dozvole.Uvoznici sigurno dobro znaju svoju kalkulaciju i normalno je da neće raditi bez interesa. Ali 500 € za ovakvu pušku je sigurno previše...verovatno je zato i nema u ponudi kod nas.