Snowpeak SP 500

Probajte JSB Exact Expres.
Ja sam je iz pušaka izbacio pa reko da proban u pištolju.Prvo brzina je 123m/s ,među najbržom i na 15 metara iz ruke pogodim limenku koka kole,i to više puta...
Još bolja od Sport S Hunting koju sam doduše jedino i koristio

Posle fijaska koji sam imao pre nekoliko dana, pokušavajući da upucam red dot na 10m, danas sam ponovo probao da gađam sa 4 metra, sa osloncem, i desilo se sledeće: u oba gađanja, između koji je postojala pauza od oko 20 minuta, prvi hitac je otišao skroz iznad mete, drugi tik iznad nje, a onda su se preostale dijabole ređaje u rupu od 30-ak mm.
Na slici u prilogu su crvenim markerom obeleženi prvi hici, a plavim markerom drugi. Sve ostalo je bilo do mene - pokoji flajer, ali sve u svemu dobar rezultat. Unutrašnji krug na ovim metama je ~35mm.

Attachments

• viber_image_2025-03-11_18-38-21-646.jpg
    viber_image_2025-03-11_18-38-21-646.jpg
    93.9 KB · Views: 19
Ja sam juče sa JSB Expres od 5 puta sa osloncem 3 puta pogodio limenku koka kole na 29 metara.
Isto sam upucao red dot ali sam uspeo da ga upucam sa 4 dijabole na 10metara sa osloncem.
Za oslonac mi je najbolja stara daska za peglanje ,može i uspravno da se postavi,šteluješ visinu itd

Red dot je crko. Sočivo ispalo napolje, kada sam probao da primenim specijalni lepak i uguram ga unutra, samo sam napravio još veći haos. Laki, ako imaš preporuku za red-dot, taj koji koristiš ili neki drugi, javi.

To je bila loša vest. Dobra vest je, kada sam vratio mehaniku i podesio je na 4m sa osloncem je Excite sabio u grupice od 10mm (videti sliku). S obzirom da sam ja loš strelac ovo je fenomenalno - ne kupujem za pištolj više ništa drugo osim Excite-a.

Osmelio sam se i popeo na potkrovlje u zatvoreni deo, gde sam sa 12m uspeo da pogodim dva puta metu, pogoci su na oko 20mm jedan od drugog. Na žalost, vražje male dijabolice prave toliku buku kada u hodniku udare u papir, da sam odmah batalio sve i došao nazad.

Attachments

• viber_image_2025-03-17_21-25-48-920.jpg
    viber_image_2025-03-17_21-25-48-920.jpg
    131.6 KB · Views: 14
Excite Plinking, vrlo zanimljiva dijabola, kod mene se u pištoljima ponašala baš dobro. Zašto - ne znam, ali nikada me nije oduševila u pušci ali za pištolje, dal zbog manje brzine, radi posao taman kako treba.

Red dot je crko. Sočivo ispalo napolje, kada sam probao da primenim specijalni lepak i uguram ga unutra, samo sam napravio još veći haos. Laki, ako imaš preporuku za red-dot, taj koji koristiš ili neki drugi, javi.

To je bila loša vest. Dobra vest je, kada sam vratio mehaniku i podesio je na 4m sa osloncem je Excite sabio u grupice od 10mm (videti sliku). S obzirom da sam ja loš strelac ovo je fenomenalno - ne kupujem za pištolj više ništa drugo osim Excite-a.

Osmelio sam se i popeo na potkrovlje u zatvoreni deo, gde sam sa 12m uspeo da pogodim dva puta metu, pogoci su na oko 20mm jedan od drugog. Na žalost, vražje male dijabolice prave toliku buku kada u hodniku udare u papir, da sam odmah batalio sve i došao nazad.
I just found this on AliExpress:
RSD4,010.56 | 1x25 Red Dot Sight 2 MOA Reflex Sight Collimator Glock Compact Airsoft Scope Optics Tactical Rifle Scope for Hunting Accessory

Ja ovaj koristim,lako se upuca i dobro drži nulu.
U nedelju sam opet sa njim na 29 metara pogađao limenku koka kole i to sam greškom umesto JSB Expresa koristio JSB heavy 😁
Ja sam zadovoljan ,za plinking je dobar...

Users who are viewing this thread

Back