vjencic
New member
...i posle nekog vremena pretrage po stranim forumima, i razgovora sa jednim od najvecih prodavaca/servisera Steyr-a u Nemackoj, nasao sam odgovore.
Dilema kompakt ili regularna velicina pistolja je odigledno ekvivalent dilemi " sta je bolje 4.5 ili 5.5 mm" - odgovor je toliko subjektivan, da ga pravog odgovora zapravo i nema.
Navodno je kompakt prilagodjeniji pucacima slabije gradje ili pucacima sa povredama (npr ramena ili ruke), zbog poboljsane tezine, ali manje prasta "podrhtavanje ruke" prilikom nisanjenja, bar tako kazu.
Generalno nema greske ni sa jednim od ova dva modela.
Stoga resih da se pocastim sa Steyr evo10 e, opcijom sa elektricnim okidacem.
Nazalost, prodavac koji mi je menjao grip sa M na L je zaboravio da stavi i podlosku,koja ide kod montaze drske. Kao rezultat pistolj je dosao sa drskom koja sa vrlo blago klima (sto sam tek primetio u streljani), ali dovoljno da ne mogu da propisno isprobam pistolj i nastelujem nisan.
Resicemo i to za par dan, podloska mi stize postom.
Sada je ostao laksi deo (da naucim propisno da pucam
). Ovaj pistolj svakako odaje utisak da moze da pogodi ono sto treba, u to nema dileme.
Dilema kompakt ili regularna velicina pistolja je odigledno ekvivalent dilemi " sta je bolje 4.5 ili 5.5 mm" - odgovor je toliko subjektivan, da ga pravog odgovora zapravo i nema.
Navodno je kompakt prilagodjeniji pucacima slabije gradje ili pucacima sa povredama (npr ramena ili ruke), zbog poboljsane tezine, ali manje prasta "podrhtavanje ruke" prilikom nisanjenja, bar tako kazu.
Generalno nema greske ni sa jednim od ova dva modela.
Stoga resih da se pocastim sa Steyr evo10 e, opcijom sa elektricnim okidacem.
Nazalost, prodavac koji mi je menjao grip sa M na L je zaboravio da stavi i podlosku,koja ide kod montaze drske. Kao rezultat pistolj je dosao sa drskom koja sa vrlo blago klima (sto sam tek primetio u streljani), ali dovoljno da ne mogu da propisno isprobam pistolj i nastelujem nisan.
Resicemo i to za par dan, podloska mi stize postom.
Sada je ostao laksi deo (da naucim propisno da pucam