Ovo je stari topic po datumu ali nista ne fali da se osvezi. Kao sto ste svi mogli videti, ja sam vrlo brzo po učlanjenju poceo ko blesav da postujem svoja iskustva. Po meni, motivi su vrlo jednostavni. Ubedjen sam da većina nas jednim delom(a neki i dobrim delom)hrane ovde svoju sujetu, pustaju sebi filmove kako su nekome bitni, (a pre svega samom sebi) pa će eto svojim uspesima pokazati da su bolji, vanstadardni, kosmički. Evo iz mog iskustva: kada sam pristupio ovoj "vazdusnoj sekti" ko manijak sam upijao sve sto su clanovi pisali i zamisljao kako i ja to mogu, jer Bože moj, lovac sam, pucao sam 100m i više i pogadjao. I ako se setite mojih prvih postova, to je bilo u stilu: eto, uzeo sam pušku pa bi da stignem do 50m, sav ponosam pravio grupe po 20cm i tripovao kako je to samo početak i biće to sve super. I što je najbitnije, mislio sam da jedna čekate da pročitate kako sam danas gadjao, ko da nemate pametnija posla i mnooogo pametnije topike. A šta čoveka zavara-kultura dijaloga. Forum svojim sadržajem te na neki način stimuliše, ne očekuješ kritiku, jer zašto bi to neko radio, svi imaju najbolju nameru, a moderatori i iskusni strelci te puštaju da se "širiš". Budimo iskreni, kome od nas pada na pamet, dok postuje neke svoje "uspehe" da pomislimo da neko drugi istovremeno čita to, smeška se i misli : e moj omladinac, gde ti fircaš, ja sam davno proštepo.
Trebas biti iskren prema sebi. pa kad ujutru ustaneš, pogledaš se u ogledalo i kažeš sebi: vidi lave, tamo negde ima decko koji pakuje 10 od 10 u istu rupu ili sa 1mm razlike, shvati, moras mnogo da vezbas, ne dve nedelje, nego dve godine! I nemoj više da ser... jer provaliće te da si folirant.
Onda će biti i realnih prikaza onih koji pucaju 50km sa 4,5gr olova.
Toliko
p.s. al sam ovo napiso, jbt, sam sam sebi car :lol: :lol: :lol: