prlejovanovic67
Active member
Када сам био клинац (а беше то баш поодавно), обожавао сам да на вашарима гађам ваздушном пушком која је уместо дијабола избацивала стрелице. У зависности шта си и да ли си нешто ,,убо", добијао си одговарајући поклон. А најчешће нисам ништа ,,убо". Нисам то одавно видео на вашарима, можда негде још и постоји.
Данас сам видео да има да се купе те стрелице са ,,перјем" у различитим бојама и паковањсе од 10 комада је 680 динара.
Занима ме да ли неко има искуство са коришћењем таквих стрелица, које наравно, није као моје, вашарско, и шта мисли о томе?
Данас сам видео да има да се купе те стрелице са ,,перјем" у различитим бојама и паковањсе од 10 комада је 680 динара.
Занима ме да ли неко има искуство са коришћењем таквих стрелица, које наравно, није као моје, вашарско, и шта мисли о томе?

i tu je bio kraj moje vasarske karijere. Uglavnom ,ko zna na tih 2-3 metra se posle korekcije moze lepa nagrada ubosti i moram se sloziti sa Vojom ,bilo bi me sramota da ne migu ubiti bar 29 od 30 na 3 metra.