T-Eagle 5-20x50 SFIR

Joca said:
Upravo to. Ubeđivali smo ga godinama, ali shvatio je na teži način i to pošteno priznao. Nas nekoliko drugara se nismo uvek slagali oko potrebe kupovine skupljih i kvalitetnijih stvari, svako je imao svoje argumente, ali na kraju ćesto ispadne skuplja dara nego mera. Ali dobro, svako po svome i mirna Bačka (i Banat i Srem).

..a posebno Srem. ❤

Ledeni said:
Polako dolazim na ono sto su mi kolege govorile pre dve-tri godine.
i onda kažu zvezdan omalovažava jeftine optike
zvezdan je samo brzo shvatio i pokušao da kaže da bacate pare a vi po meni da ponižavam :D :D :D :D

zvezdan said:
Ledeni said:
zvezdan je samo brzo shvatio i pokušao da kaže da bacate pare a vi po meni da ponižavam :D :D :D :D

Zveki, uvek surovo iskren ali u pravu... :D :D :D

Glock17 said:
zvezdan said:
Ledeni said:

Sigurno sam kupio 5 optika za springerice prije utg optike i vidio da je sve prije nje obično smeće.
Za pcp treća optika bila sightron od 1800€.Prije nje bio hawke sidewinder od 700 € a prije njega neki skuplji niko zaboravio sam koji.
Kad sam pogledao kroz sportexov sIII shvatio sam da je optika od 700€ koju imam smeće i to je bilo to. Već dvije godine uživam u pucanju sa pomenutom i mogu da je zamijenim samo sa makar duplo skupljom....a inače voja je insistirao na sIII(stari lisac) :D :D

zvezdan said:
Glock17 said:
zvezdan said:

Sigurno sam kupio 5 optika za springerice prije utg optike i vidio da je sve prije nje obično smeće.

....

a inače voja je insistirao na sIII(stari lisac) :D :D

Napiši i koliko si se otimao i opirao vremenski :) i šta si mi sve govorio (da smo sportex i ja ludi i da to tebi ne treba, itd). Svakom nešto treba i svakom nešto ne treba. Bitno je da nikome to ne možeš sipati u glavu već to čovek mora sam da vidi. Elem, ti da si na pola prestao sa hobijem i da si počeo da pecaš, ne bi bio ja u pravu nego ti...

Svako zna najbolje šta će i kako sa svojim parama. A mi ako smo blesavi možemo da se ljutimo zato što je neko drugi uradio nešto kako on misli a mi ne mislimo. Zato moramo poštovati razlike.

wooyadeen said:
zvezdan said:
Glock17 said:

....

Napiši i koliko si se otimao i opirao vremenski :) i šta si mi sve govorio (da smo sportex i ja ludi i da to tebi ne treba, itd). Svakom nešto treba i svakom nešto ne treba. Bitno je da nikome to ne možeš sipati u glavu već to čovek mora sam da vidi. Elem, ti da si na pola prestao sa hobijem i da si počeo da pecaš, ne bi bio ja u pravu nego ti...

Svako zna najbolje šta će i kako sa svojim parama. A mi ako smo blesavi možemo da se ljutimo zato što je neko drugi uradio nešto kako on misli a mi ne mislimo. Zato moramo poštovati razlike.
👍👏👏👏

wooyadeen said:
zvezdan said:
Glock17 said:

....

Napiši i koliko si se otimao i opirao vremenski :) i šta si mi sve govorio (da smo sportex i ja ludi i da to tebi ne treba, itd).
tačno vojo
dok nisam stavio 3 puške na sto
jedna sa hawke sidewinder
druga sa sIII
treća sa big nikko
tada sam shvatio šta mi treba a to je najveće moguće uvećanje i najkvalitetnija izrada
budžet sam odredio 2000 i posle 10 dana kupio best baj za te pare i poslušao savjet da je to sIII u tom momentu meni dostupan
dobro kažeš da svako kupuje prema svojoj potrebi ali ako neko javno traži mišljenje nemojte ljude kao mene pljuvati kad kažemo otvoreno da je nešto smeće po našem mišljenju.Da je meni neko rekao nemoj to je smeće kupovati ne bih polomio makar tri optike o zid i bacio gomilu love.Ako istina boli ja tu ne mogu ništa jer i mene je boljelo da dam skoro 2000 za optiku--uh baš me boljelooooooo

Ti treba da shvatiš da reći nekom da poseduje sranje je omalovažavanje. Nije niko glup da misli da optika od 2000e ne valja, živimo u Srbiji radimo za crkavicu i većina ljudi ovde nema taj novac ni za pušku a kamoli za optiku.
Svako kupuje ono za šta ima novca i što misli da mu zadovoljava potrebe.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

Rax032 said:
Ti treba da shvatiš da reći nekom da poseduje sranje je omalovažavanje. Nije niko glup da misli da optika od 2000e ne valja, živimo u Srbiji radimo za crkavicu i većina ljudi ovde nema taj novac ni za pušku a kamoli za optiku.
Svako kupuje ono za šta ima novca i što misli da mu zadovoljava potrebe.

Послато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока

upravo to,a ovaj forum treba biti prilagodjen nasim uslovima,da ne kazem uslovima treceg sveta,ovde smo da razmenimo sta je dobro a jeftino i sta kome vrsi posao...,ovde narod radi za 30-40 soma mesecno,a da izdvoji 2 soma eura za optiku :shock:

Meni bas merak da koristim Optisan, a skupu optiku nisam ni probao, sta cu kad volem Optisan
66b315ae8e9055f0e29bf5ab7acd156e.jpg
095d535a75ec5afceacf13969969d3a8.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Jbg , ti druze imas samo u optikama 5 soma eura i ubedjen sam da tacno znas sta je dobro sta nije a sta je odlicno :D

I sa deltom se slabo snalazim, lakse mi na Mtc-u da vrtim turete
1fc89f04ddff94c09a8faa4433483e08.jpg

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

:D Eto Fritz je jedan od kolega koji može i baš uživa u ovom našem hobiju. Mislim da su mu fetiš optike.Nažalost nije baš čovek od puno reči i ne voli da se preterano eksponira.

eto ja bih kupio tu sIv , čini mi se da je noviji model....................da ti ne sjedi doma.................

Ledeni da ti rezervišem ovaj od Bull-a. Onaj prvi pikirao Zvezdan.
Mislim da ovi tureti mogu da izdrže tvoje kliktanje. Mada ja opet ne bih išao do krajnjih granica.

Users who are viewing this thread

Back