T-Eagle 5-20x50 SFIR

Samo da napomenem i kolega Fritz kao i kolega Bull su super likovi sa ogromnim znanjem o ovom nasem hobiju 👍🏻

goxy said:
Ledeni da ti rezervišem ovaj od Bull-a. Onaj prvi pikirao Zvezdan.
Mislim da ovi tureti mogu da izdrže tvoje kliktanje. Mada ja opet ne bih išao do krajnjih granica.

Ja na mojoj Vortex optici vrtim turete do bola i ništa, a baš mi želja da je sje***bem i isprobam napokon tu "lifetime warranty". :cool: :D

goxy said:
Ledeni da ti rezervišem ovaj od Bull-a. Onaj prvi pikirao Zvezdan.
Mislim da ovi tureti mogu da izdrže tvoje kliktanje. Mada ja opet ne bih išao do krajnjih granica.

Ja kad klikćem i dođem do kraja uzmem lepo papagajke i uvek ima bar još neki klik da se otklikne! Sledeću optiku kad budem kupovao prvo šaljem fabrici mejl da mi kažu od kakvog su im materijala te opruge u turetima. Neki gibanj od špeditera da stave, tako nešto...

Što je govorio stari zrenjaninski konobar kad počnu da naručuju sok, špricer, vermut
" il svi pivo il svi u pm"
Nemojte ljudi ovoliki off topic

Sad je bilo dosta

Zahvaljujući Skorpiu ponovo smo operativni!!! Juče sam na brzinu izašao da upucam pušku i posle 3-4 hica vidi se grupa u meti, na 50 metara, napravljena po priličnom vetru. Rezime: zvanični serviser je optiku vratio u neupotrebljivom stanju, uz komentar da joj nema spasa. Kod Skorpia je stigla sa uprljanim sočivima i upropašćenim turetima, a sada je ponovo na pušci i kao što vidite odlično služi. Kako će raditi klikovi na LR i ELR distancama videćemo.

Za sada ovako, a o novoj optici se još razmišlja.

Attachments

• 222222.jpg
    222222.jpg
    386.7 KB · Views: 1,144
  • 1111111.jpg
    1111111.jpg
    543.9 KB · Views: 1,144
Posto sam se cuo sa kolegom Ledenim da dodam , napravljena opruga je pretvrda i optika nema performanse kao ranije , za prelazni period ce posluziti t.j. cucemo od mog prijatelja Ledenog sta se desava dalje

Да подгрејемо тему питањем:
Да ли би ова оптика издржала спрингерице до неких 12-14Ј?
Вероватно ће то бити и испод 10Ј али ајде, рецимо да буде нешто и јаче у будућности.
Једноделни носач би био коришћен.

Users who are viewing this thread

Back