Lepo, sa blagim primesama finog i nijansama plavog u svim varijetetima...ne znam da li gledam u nebo ili u monitor...ili sam pak, upao na zvanični sajt MUP-a Srbije
Lepo zaista, uz naravno sređivanje i dorade koje su neminovne u hodu, ali je poenta da je osnova dobra.
Поштовани колега,
очување језика почиње ( поготово важи за просветаре) тако што пишемо азбуком а не страним писмом, такозваном абецећедом или абецечедом.
Драги колега,
Морам да признам да сте милион посто у праву. На мом рачунару је као почетно писмо инсталирана ћирилица и много ми је лакше и брже да пишем њом. Али, држим се наше старе изреке: ,,Куд сви Турци, туд и мали Мујо." Ако овде ВЕЛИКА већина пише латиничним писмом и ако смо у окружењу енглеских рече које су такође написане латиничим писмом, логично је да ћу и ја писати тим истим писмом. Али то никако не значи да нећу да изнесем своје мишљење и сугестију везану за коришћење ћириличног писма.
Једно је сигурно, никада нећу да се бусам у груди и да тврдим да сам ја највећи ... не знам ни ја шта, и да ја, не само што пишем ћирилицом, него чак и размишљам на ћирилици.
Ја овај сајт сматрам да је нешто лепо, корисно, да је то место на ком могу много да научим о ваздушном оружју, као место на ком могу да се релаксирам и ком се радо враћам свакога дана... и да се пре свега осећам пријатно.
Све што сам рекао била је само СУГЕСТИЈА коју нико не мора да уважи и веома ми је жао што морам да се правдам због тога јер ово није место за то.
Мислим да сте сви у праву. Све сугестије су позитивне и исправне. Радимо на изменама. Нажалост датотека са језичким подацима (коју је потребно превести) садржи 12000 фраза.
Ако треба помоћ за превод - ту сам.
Начукамо тај превод колико можемо па нек још неко преконтролише после пре него што се имплементира у тему.
Видим да има пакета српског језика за ову платформу али нигде азбучна верзија.
Е једна ствар још, мислим да сам пре имао опцију да изменим податке на профилу, сад само могу профилну слику и банер. Потпис, године, место итд не могу.
Нек се и ово метне у тефтер за исправке.
Може делете.
The man who does not read has no advantage over the man who cannot read.
Марк Твен.
Као да је писао за мене...
Postovani administratori, nakon promene (ulgrade-a) foruma ne mogu da koristim svoj stari nalog koji je bio preko google autentikacije pa sam primoran da napravim novog korisnika. Da li mozete da proverite o cemu se radi jer zelim da koristim svoj stari nalog. Do pre upgradea je sve radilo kako treba
ne znam da li ste upoznati da svaka slika koju uploadujete sa tapatalk-om postaje njihova i imaju pravo sa njom da rade šta hoće. Nadam se da filee onu sliku nije preko tapatalka poslao
Dobar Dan, Ovako malopre sam se ulogovao i odmah posle logovanja doslo je do greske gde je pisalo "Oops! we ran into some problems, the requested page could not be found." ZAtim sam otvorio neku stranicu i automatski sam bio izlogovan, napominjem nema cahce ili cookies od starog foruma jer nikada forum nisam otvarao na ovom kompu. Inace forum dosta bolje izgleda, a zanima me dali je jos neko imao slican problem?
Pretpostavljam da si zaboravio napisati da forumu pristupaš preko google pretrage. Elem kao što sam ti već napisao na viberu i rekao usmeno, radili smo update foruma, forum sada ima nove adrese.
Odakle da krenem..logicno bi bilo od pocetka..ja cu od kraja posto je pocetak bio davno pa je ovako jednostavnije. Danas konacno dobijeni papiri za drzanje oruzja iz C kategorije posle skoro dva meseca od pocetka price i ideje da se uvezu dve puske Nekako u isto vreme smo kolega @Sash i ja...
airguns-srbija.com
Kao što sam ti već napisao i usmeno ponovio, google ti u pretrazi daje stare adrese koje više ne važe. To nema veze sa tvojim kompjuterom, tvojim kešom i tvojim kolačićima već sa načinom na koji funkcioniše google pretraga i sa načinom na koji ti pristupaš forumu.