Ajde ja ću pokušati da ti pomognem, ali tu nam je stručnjak Vojo koji je više od mene ispitivao ChairGun po svim elementima, od njega sam neke stvari naučio a nešto sam i sam, elem ako baš želiš da toliko budeš savršen i temeljno potkovan ja u to sumnjam da ćeš uspeti, iskreno voleo bi da to postigneš. Dole sam ti stavio slike gde ti na promenu klika utiče i spoljna tem, pritisak, vlažnost vazduha (pogledaj prve dve slike).
Druga stvar, na ChairGunu, šta želiš? Na koliko želiš drugu nulu ili uopšte da ti bude da bi izmerili pa dijabole, i koliko treba klikova da končanicu vratiš u sredinu da ne bi koristio holdover, ti elementi su mi nejasni, pogledaj kako sam ja podesio ChairGun za 6,35mm smatram da ćeš i ti imati slične podatke sem ScopeHeight-a. Tu ćeš videti da sam stavio Click/MOA =4.9850 i to bi trebalo biti približno tvojoj računici (treća slika). Probaj da se na svoj ChairGun da uneseš takve podatke pa malo istestiraj.
U medjuvremenu sam još nešto doradjivao a šta nije na trećoj slici, stavi u Click/MOA =4.9850 i to bi trebalo biti to, ako se ne varam.