stevannikloic77
New member
Pozdrav svima, kao što rekoh totalni sam početnik što se vazdušnog oružja tiče pa bi trebali neki saveti. Naravno večito pitanje šta uzeti? Budžet do 30K. Svrha puške gađanje po raznim metama na različitim daljinama, što će reći relax i zanimacija. Gledao puno po netu, što naravno ništa nije pomoglo, i evo šta je meni zapalo za oko pa da čujem vas.:
1. Norconia B-36F, neznam ništa o ovome proizvođaču i kvalitetu ali mi se jako sviđa izgled
2. Norconia QB-78 D, isto kao prethodno ali ova mi se baš sviđa po izgledu i vidim da ima dosta mesta nadogradnji, čini mi se da neki članovi foruma su to i radili pa bi bilo lepo da kažu dal se to isplati
3.Cometa 300, naravno drveni kundak, kakve su inače Cometa puške?
4.Walther Hammerli Black Force 880
5.Walther Browning X-Blade II GP 5,5mm
6.Walther X-Blade Hunter 5,5mm, u čemu je razlika u odnosu na prethodni model osim u drvenom kundaku?
7.SWISS ARMS TAC 1
1. Norconia B-36F, neznam ništa o ovome proizvođaču i kvalitetu ali mi se jako sviđa izgled
2. Norconia QB-78 D, isto kao prethodno ali ova mi se baš sviđa po izgledu i vidim da ima dosta mesta nadogradnji, čini mi se da neki članovi foruma su to i radili pa bi bilo lepo da kažu dal se to isplati
3.Cometa 300, naravno drveni kundak, kakve su inače Cometa puške?
4.Walther Hammerli Black Force 880
5.Walther Browning X-Blade II GP 5,5mm
6.Walther X-Blade Hunter 5,5mm, u čemu je razlika u odnosu na prethodni model osim u drvenom kundaku?
7.SWISS ARMS TAC 1